AyYuzlu Daimi Üye Üye 27 Eylül 2010 #34 umutsuz_reyhan' Alıntı: 37+2 olduk canım kizim.. Genişletmek için tıkla ... oooo doguma az kalmış cnm inş sag salim alırsın bebişini kucagına
umutsuz_reyhan' Alıntı: 37+2 olduk canım kizim.. Genişletmek için tıkla ... oooo doguma az kalmış cnm inş sag salim alırsın bebişini kucagına
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 28 Eylül 2010 #38 22+2 oldu bile lutfennnn bu kadar hizli gitmesin yaa.. tadini cikartiyim istiyorum uzun uzun olsun..esim bile inanmiyor bu kadar ilerledigine..
22+2 oldu bile lutfennnn bu kadar hizli gitmesin yaa.. tadini cikartiyim istiyorum uzun uzun olsun..esim bile inanmiyor bu kadar ilerledigine..
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 28 Eylül 2010 #39 eminegelin' Alıntı: $aka gibi ama 22+3 oldu.... ne cabuk geciyor günler yaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... Canim senindemi ocak ayina denk geliyor dogumun..benimki 31 ocak diyolar ama illkaki 1 gun daha bekler bebegim subatta dogar diye dusunuyorum.🙂
eminegelin' Alıntı: $aka gibi ama 22+3 oldu.... ne cabuk geciyor günler yaaa 🙂 Genişletmek için tıkla ... Canim senindemi ocak ayina denk geliyor dogumun..benimki 31 ocak diyolar ama illkaki 1 gun daha bekler bebegim subatta dogar diye dusunuyorum.🙂