AyYuzlu Daimi Üye Üye 13 Temmuz 2010 #11 kızlar her ay doktorunuzun size verdigi bilgileri ve soylediklerini bizimle paylaşınnn
berranur Yeni Üye Üye 13 Temmuz 2010 #14 selm arlkadaşalar bnm meleğmde 7+3 oldu Rabbime sonsuz şükürler olsun işş sağlıkla büyüsün meleklermiz
selm arlkadaşalar bnm meleğmde 7+3 oldu Rabbime sonsuz şükürler olsun işş sağlıkla büyüsün meleklermiz
M meral_demirezen Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2010 #16 merhaba kızlar benimde bebişim 18 hafta 1 günlük bugün itibariyle. ama her ölçümde farklı çıkıyo sizede öle oluyor mu ?
merhaba kızlar benimde bebişim 18 hafta 1 günlük bugün itibariyle. ama her ölçümde farklı çıkıyo sizede öle oluyor mu ?
mimozaciceği Hamiş Melek 14 Temmuz 2010 #17 benim meleğimde 13+0 kızlar allah kerkezin bebeğini sağ sağlım kucaklarına almayı nasip etsin
@Kendi@ Yeni Üye Üye 14 Temmuz 2010 #19 kızlar geldim kontrolden oğlum büyümüş tam 22 haftalık...27 cm..474 gr olmuş paşam benim...allah bebişlerimizi nazarlardan saklasın.kucagımıza versin inş..
kızlar geldim kontrolden oğlum büyümüş tam 22 haftalık...27 cm..474 gr olmuş paşam benim...allah bebişlerimizi nazarlardan saklasın.kucagımıza versin inş..
J jupiter Forum Okuru 15 Temmuz 2010 #20 ooooooooooo hamislerim hadin bakalim bende yazmazsam olmaz kiz carizmam canim hayirli olsun bebisin uzun zamandir yoktum yeni gördüm allah kucagina verirsin saag salim insallah tabi cümlemizin bende 38. haftadayim anam galiba 39 a giriyoz beklemek o kadar zor oluyoki bu haftalarda catladik esimle bebismin kiyafetlerini sevmekten bi hal olduk gelsede kendini sevsek dimi hamislerim öpüyom hepinizi....
ooooooooooo hamislerim hadin bakalim bende yazmazsam olmaz kiz carizmam canim hayirli olsun bebisin uzun zamandir yoktum yeni gördüm allah kucagina verirsin saag salim insallah tabi cümlemizin bende 38. haftadayim anam galiba 39 a giriyoz beklemek o kadar zor oluyoki bu haftalarda catladik esimle bebismin kiyafetlerini sevmekten bi hal olduk gelsede kendini sevsek dimi hamislerim öpüyom hepinizi....