hüzün meleği 26 Daimi Üye Üye 13 Ocak 2011 #11 LaLe_' Alıntı: Hepsini veriyim canim...Senden degerlimi😀 Genişletmek için tıkla ... olmaz doruk doğunca bana vercen onları
LaLe_' Alıntı: Hepsini veriyim canim...Senden degerlimi😀 Genişletmek için tıkla ... olmaz doruk doğunca bana vercen onları
*Gizemli Kıs* Yeni Üye Üye 13 Ocak 2011 #12 Sılam ellerine saglık çok güzel bir paylaşım olmuş bende korktum sana bişey olcak diye
^Gri Melek^ Hamiş Melek Üye 13 Ocak 2011 #13 *dilek26*' Alıntı: olmaz doruk doğunca bana vercen onları Genişletmek için tıkla ... Doruga kadar ben yine cok toplarim sen hic merak etme
*dilek26*' Alıntı: olmaz doruk doğunca bana vercen onları Genişletmek için tıkla ... Doruga kadar ben yine cok toplarim sen hic merak etme
sılam_nisa Hamiş Melek 19 Ocak 2011 #15 LaLe_' Alıntı: Hepsini veriyim canim...Senden degerlimi😀 Genişletmek için tıkla ... ayyyyyyyyy teşekkür ederim lalemm *dilek26*' Alıntı: olmaz doruk doğunca bana vercen onları Genişletmek için tıkla ... kız paylaşalım olmamı zaten yeterince vaarr *Gizemli Kıs*' Alıntı: Sılam ellerine saglık çok güzel bir paylaşım olmuş bende korktum sana bişey olcak diye Genişletmek için tıkla ... ay canım şükür bende bişi yok iyiyim alıntı olduğunu belirtmedim hata bende özür 😀 bebişim21' Alıntı: sılamm rabbim gönlüne göre versin inşallah... Genişletmek için tıkla ... Rabbim hepimizin gönlündeki dileğini versin bebişim21 🙂
LaLe_' Alıntı: Hepsini veriyim canim...Senden degerlimi😀 Genişletmek için tıkla ... ayyyyyyyyy teşekkür ederim lalemm *dilek26*' Alıntı: olmaz doruk doğunca bana vercen onları Genişletmek için tıkla ... kız paylaşalım olmamı zaten yeterince vaarr *Gizemli Kıs*' Alıntı: Sılam ellerine saglık çok güzel bir paylaşım olmuş bende korktum sana bişey olcak diye Genişletmek için tıkla ... ay canım şükür bende bişi yok iyiyim alıntı olduğunu belirtmedim hata bende özür 😀 bebişim21' Alıntı: sılamm rabbim gönlüne göre versin inşallah... Genişletmek için tıkla ... Rabbim hepimizin gönlündeki dileğini versin bebişim21 🙂