Likapam Paylaşımcı Melek 15 Ekim 2020 #11 SadmiN' Alıntı: @Likapam hayatım nedir durum var mı gelişme haber çıkmadı senden ? Genişletmek için tıkla ... Nasıl bi gelişme kız dün parça alındı sonuç 1 ay sonra
SadmiN' Alıntı: @Likapam hayatım nedir durum var mı gelişme haber çıkmadı senden ? Genişletmek için tıkla ... Nasıl bi gelişme kız dün parça alındı sonuç 1 ay sonra
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 16 Ekim 2020 #12 Ne bileyim hayatım parçayı ya anlamadım ya da okumadım bilmiyorum işte mrk ettim gelişme ar mı diye 🙂
Ne bileyim hayatım parçayı ya anlamadım ya da okumadım bilmiyorum işte mrk ettim gelişme ar mı diye 🙂
Likapam Paylaşımcı Melek 16 Ekim 2020 #13 SadmiN' Alıntı: Ne bileyim hayatım parçayı ya anlamadım ya da okumadım bilmiyorum işte mrk ettim gelişme ar mı diye 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bir konuya yazdım ama hangi konuya yazdım hatırlamıyorum çarşamba sabah rahimden parça alındı 1 ay sonra da sonucu çıkacak
SadmiN' Alıntı: Ne bileyim hayatım parçayı ya anlamadım ya da okumadım bilmiyorum işte mrk ettim gelişme ar mı diye 🙂 Genişletmek için tıkla ... Bir konuya yazdım ama hangi konuya yazdım hatırlamıyorum çarşamba sabah rahimden parça alındı 1 ay sonra da sonucu çıkacak