Uzman SühaN Administrator 1 Haziran 2018 #81 Ayşe hanım ultrason görüntü kalitesi çok kötü ışıktan fazla etkilenmiş bu nedenle değerlendirme yapamıyoruz.
Ayşe hanım ultrason görüntü kalitesi çok kötü ışıktan fazla etkilenmiş bu nedenle değerlendirme yapamıyoruz.
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 17 Temmuz 2018 #83 Tam net anlaşılmıyor ama bebeğinizin cinsiyetini kıza benzettim
Z Zeynep Ömer Yeni Üye Üye 17 Temmuz 2018 #84 Sevimli cadı' Alıntı: Tam net anlaşılmıyor ama bebeğinizin cinsiyetini kıza benzettim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah dediğiniz çıkar 🙂
Sevimli cadı' Alıntı: Tam net anlaşılmıyor ama bebeğinizin cinsiyetini kıza benzettim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah dediğiniz çıkar 🙂
Sevimli cadı Daimi Üye Üye 18 Temmuz 2018 #85 Zeynep Ömer' Alıntı: Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah dediğiniz çıkar 🙂 Genişletmek için tıkla ... Rica ederim arkadaşım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum.Bu arada bebeğinizin cinsiyetini öğrenirseniz mutlaka bizimle paylaşın . Bizlerde hekimler gibi yanılabiliriz. Net olarak 19-20. haftada bebeğinizin cinsiyetini öğrenirsiniz.
Zeynep Ömer' Alıntı: Teşekkür ederim yorumunuz için inşallah dediğiniz çıkar 🙂 Genişletmek için tıkla ... Rica ederim arkadaşım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum.Bu arada bebeğinizin cinsiyetini öğrenirseniz mutlaka bizimle paylaşın . Bizlerde hekimler gibi yanılabiliriz. Net olarak 19-20. haftada bebeğinizin cinsiyetini öğrenirsiniz.
Z Zeynep Ömer Yeni Üye Üye 18 Temmuz 2018 #86 Sevimli cadı' Alıntı: Rica ederim arkadaşım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum.Bu arada bebeğinizin cinsiyetini öğrenirseniz mutlaka bizimle paylaşın . Bizlerde hekimler gibi yanılabiliriz. Net olarak 19-20. haftada bebeğinizin cinsiyetini öğrenirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Amin Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin . Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Kesin olarak öğrendiğim de paylaşırım
Sevimli cadı' Alıntı: Rica ederim arkadaşım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah .Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı diliyorum.Bu arada bebeğinizin cinsiyetini öğrenirseniz mutlaka bizimle paylaşın . Bizlerde hekimler gibi yanılabiliriz. Net olarak 19-20. haftada bebeğinizin cinsiyetini öğrenirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Amin Allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin . Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Kesin olarak öğrendiğim de paylaşırım
V Vebal Yeni Üye Üye 8 Ağustos 2018 #87 Arkadaşlar cinsiyeti ne olur acaba Ekli dosyalar IMG_20180808_101639_1.jpg 1,1 MB · Görüntüleme: 710
BilirDişi Üye Üye 9 Ağustos 2018 #88 Vebal' Alıntı: Arkadaşlar cinsiyeti ne olur acaba Genişletmek için tıkla ... Merhaba arkadaşım, yüklemiş olduğunuz resimde imleç tam nub çıkıntısının üzerine gelmiş. Bu nedenle emin olmamakla birlikte bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğu kanaatindeyim.
Vebal' Alıntı: Arkadaşlar cinsiyeti ne olur acaba Genişletmek için tıkla ... Merhaba arkadaşım, yüklemiş olduğunuz resimde imleç tam nub çıkıntısının üzerine gelmiş. Bu nedenle emin olmamakla birlikte bebeğinizin cinsiyetinin kız olduğu kanaatindeyim.
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 13 Haziran 2019 #90 Bu yazmışsın kalmış yazamadınız heralde yazın görelim yorumlayalım ya da sorunuz var ise cevaplandıralım.
Bu yazmışsın kalmış yazamadınız heralde yazın görelim yorumlayalım ya da sorunuz var ise cevaplandıralım.