HemşireniZ Aktif Üye Üye 15 Ağustos 2017 #31 Merhaba, sadece ilk resimde pek belli olmamakla birlikte nub çıkıntısı görülüyor. Bebeğinizin cinsiyeti kıza benziyor.
Merhaba, sadece ilk resimde pek belli olmamakla birlikte nub çıkıntısı görülüyor. Bebeğinizin cinsiyeti kıza benziyor.
G Gülbaharr@86 Yeni Üye Üye 15 Ağustos 2017 #32 Teşekkür ederim bende öyle hissediyorum bir oğlum var ama nasip inşallah önce sağlıkla gelsin tabi ama bir kızım olsun isterim,yorum bekliyorum görebilen herkesten...
Teşekkür ederim bende öyle hissediyorum bir oğlum var ama nasip inşallah önce sağlıkla gelsin tabi ama bir kızım olsun isterim,yorum bekliyorum görebilen herkesten...
Uzman SühaN Administrator 15 Ağustos 2017 #33 Merhaba, yüklenen görselde çıkıntı net anlaşılmıyor fakat gördüğüm kadarıyla bebeğinizin cinsiyeti kıza benziyor. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Merhaba, yüklenen görselde çıkıntı net anlaşılmıyor fakat gördüğüm kadarıyla bebeğinizin cinsiyeti kıza benziyor. Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
E Elfcnsrdn Yeni Üye Üye 3 Eylül 2017 #34 Merhaba bebegim 9+6 gunluk bu usg de acaba tahmin edebilir misiniz
Uzman SühaN Administrator 6 Eylül 2017 #35 Merhaba, bebeğinize ait usg görüntüsü varsa yükleyin yardımcı olalım..
E Egulcin Yeni Üye Üye 30 Ekim 2017 #37 Çok merakla bekliyorum cinsiyet ile ilgili bir yorum Yapabilirseniz teşekkürler
E Egulcin Yeni Üye Üye 30 Ekim 2017 #38 Fotoğrafları tam yüklüyorum Ekli dosyalar IMG-20171016-WA0006.jpeg 373,3 KB · Görüntüleme: 738 IMG-20171023-WA0003.jpeg 474,9 KB · Görüntüleme: 721
Asistan Ufuk Üye Üye 30 Ekim 2017 #39 Egulcin' Alıntı: Fotoğrafları tam yüklüyorum Genişletmek için tıkla ... Selamlar, yüklemiş olduğunuz görsel değerlendirme açısın dan net değil. Daha uygun görsel yüklerseniz yardımcı olabiliriz..
Egulcin' Alıntı: Fotoğrafları tam yüklüyorum Genişletmek için tıkla ... Selamlar, yüklemiş olduğunuz görsel değerlendirme açısın dan net değil. Daha uygun görsel yüklerseniz yardımcı olabiliriz..