emotion Yeni Üye Üye 21 Mayıs 2017 #11 Yorumlarsanız sevinirim Moderatör tarafında düzenlendi: 21 Mayıs 2017
Uzman SühaN Administrator 21 Mayıs 2017 #12 Merhaba, nub çıkıntısı net değil üzeri işaretli bu yüzden görseli değerlendirmemiz olanaksız. Aşağıdaki linkte yer alan değerlendirmeye aldığımız görselleri inceleyiniz .. Nub teorisi ile cinsiyet nasıl belirlenir ?
Merhaba, nub çıkıntısı net değil üzeri işaretli bu yüzden görseli değerlendirmemiz olanaksız. Aşağıdaki linkte yer alan değerlendirmeye aldığımız görselleri inceleyiniz .. Nub teorisi ile cinsiyet nasıl belirlenir ?
Uzman SühaN Administrator 21 Mayıs 2017 #14 Rica ederim. Bir daha usg'ye girdiğinizde yeni görüntüyü ekleyin belki değerlendirme şansımız olabilir.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
Rica ederim. Bir daha usg'ye girdiğinizde yeni görüntüyü ekleyin belki değerlendirme şansımız olabilir.Sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile..
G Gulnihalll Yeni Üye Üye 22 Mayıs 2017 #16 Selam kizlar bana da bir tahminde bulunur musunuz? Resimde 10+2 günlük
HemşireniZ Aktif Üye Üye 22 Mayıs 2017 #17 Merhaba, görsel net değil emin olmamakla birlikte bebeğinizin cinsiyetinin erkek olduğunu düşünüyorum.
Merhaba, görsel net değil emin olmamakla birlikte bebeğinizin cinsiyetinin erkek olduğunu düşünüyorum.