üni-melek Yeni Üye Üye 19 Kasım 2010 #13 HaYaL' Alıntı: Çaldım 😀 Genişletmek için tıkla ... seni seni GERİ VER BAKİİM 😀
üni-melek Yeni Üye Üye 19 Kasım 2010 #14 aussie-angel' Alıntı: bu şirinlik abidelerini kim sevmez..... :d Genişletmek için tıkla ... sağol canım
aussie-angel' Alıntı: bu şirinlik abidelerini kim sevmez..... :d Genişletmek için tıkla ... sağol canım
üni-melek Yeni Üye Üye 19 Kasım 2010 #15 berennaz' Alıntı: normalde kedileri sevmem ama süperler Genişletmek için tıkla ... sağol canım ablam
HaYaL Daimi Üye Üye 19 Kasım 2010 #16 üni-melek' Alıntı: seni seni GERİ VER BAKİİM 😀 Genişletmek için tıkla ... Virmem ki benim oldu artıkın üstüne soğuk bi su iç.😀
üni-melek' Alıntı: seni seni GERİ VER BAKİİM 😀 Genişletmek için tıkla ... Virmem ki benim oldu artıkın üstüne soğuk bi su iç.😀
üni-melek Yeni Üye Üye 20 Kasım 2010 #17 HaYaL' Alıntı: Virmem ki benim oldu artıkın üstüne soğuk bi su iç.😀 Genişletmek için tıkla ... 😀 verdim gitti kendi malın gibi kullan balım
HaYaL' Alıntı: Virmem ki benim oldu artıkın üstüne soğuk bi su iç.😀 Genişletmek için tıkla ... 😀 verdim gitti kendi malın gibi kullan balım