bana yardımcı olurmusunuz ?
benim moralim çok bozuk bu aralar... benım durumumu bır cogunuz bılıyorsunuz arkadaslar en azından hatırlayanınız varsa bu benım ıcın ıyı . annem babam ayrı askerde sevgılım vardı ve nıhayet geldı . ancak sorunlar bıtmıyor yanı onunla bır problemımız yok sadece gorusemıyorum .babamda kaldığımdan dolayı anneme 2 haftada bır gıdıyorum onuda orada anca gorebılıyorum yanlız bu yetmıyor . hem annem hem ona vakıt gecırmeye calısıyorum annem kızıyor . artık her sey boyyllee ustume ustume gelıyor. neyse sevgılımın arkadası ve onun sevgılısı plan yaptık yıl bası gecesı bırlıkte vakıt gecırcez rezerve hersey yapıldı ancak annem ızın vermıyor. basta ızın verdı sonra vaz gectı ben gıtmezsem kımse gıtmıcek ayıp olucak napıyım bılmıyorum. 20 gundur gormuyorum erkek arkadasımı ama annem anlamıyor benı oonunla vakıt gecırmek ıstıyorum . 3 yıl oldu bırlıktelıgımız baslarda araları ıyıydı ancak şimdi nedense annem sevmıyor onu sanırım benı paylasamıyor. ama çok bunaldım sevgılım bır yandan arkadaslarına mahcup olucam annem bır yandan babam dan ızın almam gerek offff ben ne yapıyım bılmıyorum. sakın benı yanlıs anlamayın buda dertmı dıceksınız okadar cok şey yasadımkı artık bırıktı .son olarak bu sekılde patladım . ben sadece anlayıs ıstıyorum. annemi haklı buluyorum evet benım ıcın endıselenmekte haklı ama bıraz abartıyor ve benı artık anlamamaya basladı. bunları neden yazıyorum onuda bılmıyorum . babamın yanında da bunalıyorum . kısacası annemın ve babamın hatalarını ben cekıyorum sankı suclusu benmişim gıbı... neyse fazla uzattım kusura bakmayın bıraz olsun rahatladım sızden yorum beklıyorum benmle fıkırlerınızı paylasırsanız sevınırım ...