bana yardım edin ne olur...ailesi beni istemiyo
mrh. Arkadaşlar ben nerden başlıycağımı bilemiyorum o kadar zor durumdayım ki ne olur bana yardım edin.arkadaşlar ben özel bi hastanenin muhasebe bölümünde çalışıyorum.hastAnenin sahibinin oğlunu seviyorum iki yıldır beraberiz.o benim ilk gözağrım ilk aşkım herşeyim o kadar çoooook seviyorum ki onu bugün tam 216 günlük asker.tüm hastane biliyor herkes konuşuyor o kadar çok yıprandım ki ama ben onun için herşeye katlanıyorum.beni sürekli istemeye geliyolar öyle zor durumdayım ki aileme karşı o asker ben burda tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum.en çok beni yıkan şeyde ailesinin beni istemeyişi annesi de babası da istemiyomuş asla olmaz diyolarmış bana öyle söylüyo.ne suçum ne günahım var benim onun ailesi çok farklı sevmek çok ayıpmış onlarda ailesinden hiç kimse sevdiğini almamış babaları karar verip seçicek onlarda alıcak.nasıl birşey bu allahım babası ben seçicem o kız asla olmaz demiş neden allahım neden çok korkuyorum ailesine karşı olamaz başkasını ona alırlar diye ozaman ölsem daha iyi benim için.konuştuğumuzda hep söylüyorum bunaldım artık diyo sürekli seninle ve ailemle tartışmaktan.kabul etmiyolar ailemle tartışmaktan bıktım babama karşı duramam ben diyo.benim ne suçum var diyorum bu durumu hakediyomuyum hayır diyo sen haketmiyosun benim ailem böyle diyo.hiç bi yanlışım hiç bi hatam yok onu seviyorum ilkgözağrım o benim okulumdan işimden bile vazgeçmeye hazırım ben allahtan tek dileğim tek isteğim o benim ne olur allahım sen beni bu halde yarım bırakma yalnızca onu istiyorum herşeye razıyım ben.annem onu onaylamıyo çok uğraştı ama artık anladı vazgeçmemin imkansız olduğunu seni haketmiyo oda senin gibi olsaydı başkaları görücü olarak gelemezdi sana diyo.ona konuyu açtığımda bunaldım artık diyo ama başka çarem yok sürekli başkalarının evime gelmesi beni öldürüyo ilk ve son olsun istiyorum kavuşmak istiyorum artık herşeyim o benim.onsuz öyle bunaldım öyle çok özledim ki onu bi ömür beklerim ben onu ama ailesi beni çok korkutuyo kesinlikle olmaz diyolarmış. çok zor durumdayım napmalıyım ben allah hepinizden razı olsun ne olur bana dua edin yorumlarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim
Son düzenleme: