bursem Yeni Üye Üye 18 Mart 2008 #1 bana ne bana ne bende köse istiyorum herkezin bi kösesı var bende acmak istedim iyi yapmısımdır işallah hepinizi kösemem beklerim arkadaslar buyrun gelin başımın ustunde teriniz var:yourock: Son düzenleme: 19 Mart 2008
herkezin bi kösesı var bende acmak istedim iyi yapmısımdır işallah hepinizi kösemem beklerim arkadaslar buyrun gelin başımın ustunde teriniz var:yourock:
bursem Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #3 Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum rüyam cnım benım sagol senınde kandilin mübarek olsun tesekkürler
Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum rüyam cnım benım sagol senınde kandilin mübarek olsun tesekkürler
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 19 Mart 2008 #4 Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum bursem rüyamı bursem benim kısss cemoş alltaki resimden şaştın heral rüya sandın beni yinede anladım ben 😀
Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum bursem rüyamı bursem benim kısss cemoş alltaki resimden şaştın heral rüya sandın beni yinede anladım ben 😀
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #5 Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum köşen hayırlı kandilin mübarek olsun bursem
bursem Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #6 Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum kusura bakma cemoş dedigin gibi alttakı yazıdan sasırdım cok sağol canım Son düzenleme: 19 Mart 2008
Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum kusura bakma cemoş dedigin gibi alttakı yazıdan sasırdım cok sağol canım
bursem Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #7 Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum cok sagol zeynepcım senınde kandılın mubarek olsun tatlım
bursem Yeni Üye Üye 19 Mart 2008 #8 Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum zeynos sana bısey sorucamda bende sıtede yenıyımde su imzalar var ya ben bır turlu eklemeyı basaramadım nasıl yapılıyor bı bılgın varmı
Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum zeynos sana bısey sorucamda bende sıtede yenıyımde su imzalar var ya ben bır turlu eklemeyı basaramadım nasıl yapılıyor bı bılgın varmı
M Misafir Forum Okuru 19 Mart 2008 #10 Ce: bana ne bana ne bende köse istiyorum köşen hayırlı olsun canım.kandılın mubarek olsun