BeyazMelek
Daimi Üye
Balık menüm (resimli anlatımlı)
Bu konu; balık menüsü hakkında bilgi vermektedir.
Meleklerime biraz da kendi menümü sunmak istiyorum. Eşim Karadenizli olduğu için balık soframızın vazgeçilmez öğünlerinden. Tabi balık olunca yanına neler olur diye düşünmüyorum artık. Oluşturduğum bu menü çok beğenildi. Balıklarımızı daha çok fırında pişiriyoruz böylelikle daha hafif oluyor. Balık menüsünde yeşil salata vazgeçilmezdir ancak ben eklediğim atıştırmalıklarla daha güzel olduğunu düşünüyorum. İşte hazırladığım balık menüm ve soframız 🙂
Eşimin en sevdiği meze piyaz 🙂
Minik atıştırmalıklarımız peynirli,zeytin ezmeli ve acılı sosla kızarmış ekmekler..
Salata olmazsa olmaz
Soslu patatesimiz az yağla yapılışından dolayı sevilir ki balığın yanına çok çok yakışıyor
Kaşarlı mantarlarda eşimin soframıza katkısı 😀
Ve işte soframızın görünümü 🙂
Bu arada çorba olarak da tarhana çorbasını yapmıştım 🙂
Soğan ve turp havuç salatası da arkadaşlarımız özel yapılmıştı.
Bu arada Karadenizli olupta bilmeyen yoktur balık sofrasında helva olmalıdır
Somonlarımızı halka halka doğrayıp mısır ununa buladıktan sonra birkaç işlemden geçirip fırına sürüyoruz sonuç bu 😀
Meleklerime biraz da kendi menümü sunmak istiyorum. Eşim Karadenizli olduğu için balık soframızın vazgeçilmez öğünlerinden. Tabi balık olunca yanına neler olur diye düşünmüyorum artık. Oluşturduğum bu menü çok beğenildi. Balıklarımızı daha çok fırında pişiriyoruz böylelikle daha hafif oluyor. Balık menüsünde yeşil salata vazgeçilmezdir ancak ben eklediğim atıştırmalıklarla daha güzel olduğunu düşünüyorum. İşte hazırladığım balık menüm ve soframız 🙂
Eşimin en sevdiği meze piyaz 🙂
Minik atıştırmalıklarımız peynirli,zeytin ezmeli ve acılı sosla kızarmış ekmekler..
Salata olmazsa olmaz
Soslu patatesimiz az yağla yapılışından dolayı sevilir ki balığın yanına çok çok yakışıyor
Kaşarlı mantarlarda eşimin soframıza katkısı 😀
Ve işte soframızın görünümü 🙂
Bu arada çorba olarak da tarhana çorbasını yapmıştım 🙂
Soğan ve turp havuç salatası da arkadaşlarımız özel yapılmıştı.
Bu arada Karadenizli olupta bilmeyen yoktur balık sofrasında helva olmalıdır
Somonlarımızı halka halka doğrayıp mısır ununa buladıktan sonra birkaç işlemden geçirip fırına sürüyoruz sonuç bu 😀