CaRiZmA Vip Melek Üye 27 Haziran 2008 #11 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... ilginccc bende cok güzel okudum valla süper!
Hülya Yeni Üye Üye 20 Temmuz 2008 #12 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... çok ilginçmiş 😀
-_-๓єlєк-_- Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #13 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... bende okudum 😀
gurbet kuşu Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #14 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... ilginç bende okudum gerçekten pek dikkat çekmiyomuş aradaki harfler teşkkürrrlaer🙂
Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... ilginç bende okudum gerçekten pek dikkat çekmiyomuş aradaki harfler teşkkürrrlaer🙂
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 29 Temmuz 2008 #15 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... ewet şaşırmadan okudum yazıdakıler dogru
dort_yapraklı_yonca Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #16 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... ee o zaman bebelerimize neden harfleri önce kelimeleri sonra öğretmeye dayalı tümevarım yöntemi kullanılıyor okullarda işlerini zorlaştırmaz mı ki bu
Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... ee o zaman bebelerimize neden harfleri önce kelimeleri sonra öğretmeye dayalı tümevarım yöntemi kullanılıyor okullarda işlerini zorlaştırmaz mı ki bu
Hülya Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #17 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... konuyu tekrar okudum hoşuma gitti 😀
M Monera Forum Okuru 1 Ağustos 2008 #18 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... okudum vallah bende...............
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 12 Ağustos 2008 #19 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... aynen okudum ve gercekten cok ılgınc
ayşegül_ea Yeni Üye Üye 22 Ağustos 2008 #20 Cevap: bakalım okuyabiliyor musunuz??denemeye değer... çok basit çünkü test kitabında okumuştum