zehra10 Yeni Üye Üye 25 Temmuz 2012 #11 sevgi10' Alıntı: şifaa rabbimden inşaallahh.. Genişletmek için tıkla ... düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum kalmaktır...!!
sevgi10' Alıntı: şifaa rabbimden inşaallahh.. Genişletmek için tıkla ... düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum kalmaktır...!!
narçiçeğimm Daimi Üye Üye 17 Eylül 2012 #12 zehra10' Alıntı: düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum kalmaktır...!! Genişletmek için tıkla ... ne alaka anlamadım
zehra10' Alıntı: düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum kalmaktır...!! Genişletmek için tıkla ... ne alaka anlamadım
narçiçeğimm Daimi Üye Üye 17 Eylül 2012 #13 Kızlar şimdide sizlerde rad,kaf ve vakıa surelerini okumanızı istiyorum
esgiii Daimi Üye Üye 18 Eylül 2012 #14 Allah babana şifalar versin rabbim yardımcısı olsun rad kaf ve vakıa surelerini ben okudum canım Allah kabul etsin.
Allah babana şifalar versin rabbim yardımcısı olsun rad kaf ve vakıa surelerini ben okudum canım Allah kabul etsin.