ASİMELEK Daimi Üye Üye 14 Aralık 2011 #61 aşkkelebeği' Alıntı: ben eminim senn ojelernde güseldir senn herseyın güsel kuzum asi melek geldim öpebilirsin beni birde benimde tırnaklarım kısaydı takma tırnak aldım Genişletmek için tıkla ... şiştt yarışma hakkında detay verme höyytttttt : resimleri zaten en geç cuma günü oylamaya sunacağım
aşkkelebeği' Alıntı: ben eminim senn ojelernde güseldir senn herseyın güsel kuzum asi melek geldim öpebilirsin beni birde benimde tırnaklarım kısaydı takma tırnak aldım Genişletmek için tıkla ... şiştt yarışma hakkında detay verme höyytttttt : resimleri zaten en geç cuma günü oylamaya sunacağım
aşkkelebeği Hamiş Melek 14 Aralık 2011 #62 ŞIPIDIK' Alıntı: Asimeleğim yarışma başlasın yaaa. çok heycan yaptım 🙂 sağol canım ya. o senin gören gözlerinin güzelliği...benimde tırnaklarım kısaydı. kızım sen çok hazırlıklı resim eklemişsin belli baksana takma tırnaklar 5 saat uğraşmalar waşşşşşşşş diyorum . Genişletmek için tıkla ... 5 tane oje aldım ama 5 gün karar veremedim yapacagıma artıkın hayırlısı😀D: ASİMELEK' Alıntı: şiştt yarışma hakkında detay verme höyytttttt : resimleri zaten en geç cuma günü oylamaya sunacağım Genişletmek için tıkla ... tamm ses etme sustum
ŞIPIDIK' Alıntı: Asimeleğim yarışma başlasın yaaa. çok heycan yaptım 🙂 sağol canım ya. o senin gören gözlerinin güzelliği...benimde tırnaklarım kısaydı. kızım sen çok hazırlıklı resim eklemişsin belli baksana takma tırnaklar 5 saat uğraşmalar waşşşşşşşş diyorum . Genişletmek için tıkla ... 5 tane oje aldım ama 5 gün karar veremedim yapacagıma artıkın hayırlısı😀D: ASİMELEK' Alıntı: şiştt yarışma hakkında detay verme höyytttttt : resimleri zaten en geç cuma günü oylamaya sunacağım Genişletmek için tıkla ... tamm ses etme sustum
$ul€ Yeni Üye Üye 14 Aralık 2011 #63 Ben oje fotolarımı çekersem sizleri krize sokmaktan korkuyorum 🙂 Bir çekmece dolusu değil bir çekmece fışkırtısı ojem var çünkü 🙂 Yeni yıla özel süsler yapmaya niyetim var akşam için 🙂 Hele bi müsait olim de 🙂
Ben oje fotolarımı çekersem sizleri krize sokmaktan korkuyorum 🙂 Bir çekmece dolusu değil bir çekmece fışkırtısı ojem var çünkü 🙂 Yeni yıla özel süsler yapmaya niyetim var akşam için 🙂 Hele bi müsait olim de 🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 15 Aralık 2011 #65 $ul€' Alıntı: Asiiiii bu gece msn de ol bebem yeni çalışmalarım var 🙂 Genişletmek için tıkla ... komşu kızlardan fırsat bulursam girerimmm msne
$ul€' Alıntı: Asiiiii bu gece msn de ol bebem yeni çalışmalarım var 🙂 Genişletmek için tıkla ... komşu kızlardan fırsat bulursam girerimmm msne
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 16 Aralık 2011 #66 yarışma başlasın, yarışma başlasın, yarışma başlasın........ hoppppppp gümmmmm
ASİMELEK Daimi Üye Üye 16 Aralık 2011 #67 ŞIPIDIK' Alıntı: yarışma başlasın, yarışma başlasın, yarışma başlasın........ hoppppppp gümmmmm Genişletmek için tıkla ... pazar günü yarışmayı açıyorum kızlar son gün pazar, pazar akşamı yarışma oylamaya sunulacaktır 🙂 katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler 🙂
ŞIPIDIK' Alıntı: yarışma başlasın, yarışma başlasın, yarışma başlasın........ hoppppppp gümmmmm Genişletmek için tıkla ... pazar günü yarışmayı açıyorum kızlar son gün pazar, pazar akşamı yarışma oylamaya sunulacaktır 🙂 katılmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 18 Aralık 2011 #68 Asi gün içerisinde gmail hesabıma bi mail atarsan hangi foto ile yarışacağıma karar veririm 😉 Öpüldünüz koskocaman 🙂
Asi gün içerisinde gmail hesabıma bi mail atarsan hangi foto ile yarışacağıma karar veririm 😉 Öpüldünüz koskocaman 🙂