ASİMELEK Daimi Üye Üye 13 Aralık 2011 #51 bir tane canım sen hangini istiyorsan ben onu koyacağım yarışmaya : hadi kızlar bastırın bakalım
$ul€ Yeni Üye Üye 13 Aralık 2011 #52 Çok pis gaza geldim bu gece bi tane daha yapim hangisi daha iyi olursa onla yarışcam 😀
aşkkelebeği Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #53 ooo ama rakıpler cogaldı ben korkmaya basladım ılk defa katılıyorum cok heyecanlıyım
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 13 Aralık 2011 #54 kormana gerek yok kelebek. beni sayma. 🙂 ben alalacele sürdüm hemen 😀
aşkkelebeği Hamiş Melek 13 Aralık 2011 #55 ŞIPIDIK' Alıntı: kormana gerek yok kelebek. beni sayma. 🙂 ben alalacele sürdüm hemen 😀 Genişletmek için tıkla ... ben cok özendım şıpıdık 5 tane oje aldım eşim delirmek üzereydi artık
ŞIPIDIK' Alıntı: kormana gerek yok kelebek. beni sayma. 🙂 ben alalacele sürdüm hemen 😀 Genişletmek için tıkla ... ben cok özendım şıpıdık 5 tane oje aldım eşim delirmek üzereydi artık
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 13 Aralık 2011 #56 aşkkelebeği' Alıntı: ben cok özendım şıpıdık 5 tane oje aldım eşim delirmek üzereydi artık Genişletmek için tıkla ... waşşşşşş... birinci belli mi acep şimdiden. ay ben resmimi gerimi çeksem utandım şimdi .
aşkkelebeği' Alıntı: ben cok özendım şıpıdık 5 tane oje aldım eşim delirmek üzereydi artık Genişletmek için tıkla ... waşşşşşş... birinci belli mi acep şimdiden. ay ben resmimi gerimi çeksem utandım şimdi .
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 13 Aralık 2011 #57 Şu sıralar tırnaklarım kısa of ama ya bir ara Rüyam sayesinde fıstık gibilerdi ama
ASİMELEK Daimi Üye Üye 13 Aralık 2011 #58 $ul€' Alıntı: Çok pis gaza geldim bu gece bi tane daha yapim hangisi daha iyi olursa onla yarışcam 😀 Genişletmek için tıkla ... beklerimmm şulecimmm aşkkelebeği' Alıntı: ooo ama rakıpler cogaldı ben korkmaya basladım ılk defa katılıyorum cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... korkma korkma iyi olan kazanacak ŞIPIDIK' Alıntı: kormana gerek yok kelebek. beni sayma. 🙂 ben alalacele sürdüm hemen 😀 Genişletmek için tıkla ... onu sen bilemezsin şıpıdıkcım belkide seni seçecekler oylamaya sununca görücez D😀: aşkkelebeği' Alıntı: ben cok özendım şıpıdık 5 tane oje aldım eşim delirmek üzereydi artık Genişletmek için tıkla ... kıs kıyamam ben sana yyaaa gel öpeccem valla öpecem ŞIPIDIK' Alıntı: waşşşşşş... birinci belli mi acep şimdiden. ay ben resmimi gerimi çeksem utandım şimdi . Genişletmek için tıkla ... dettt verilen resim geri alınmaz ßeLeN' Alıntı: Şu sıralar tırnaklarım kısa of ama ya bir ara Rüyam sayesinde fıstık gibilerdi ama Genişletmek için tıkla ... belen uzun olması şart değil bacım oje şişlerini de çekip gönderebilirsin ayrıca kısa tırnakcığına ojeni sürüp sen resmi göndert bana beklerim
$ul€' Alıntı: Çok pis gaza geldim bu gece bi tane daha yapim hangisi daha iyi olursa onla yarışcam 😀 Genişletmek için tıkla ... beklerimmm şulecimmm aşkkelebeği' Alıntı: ooo ama rakıpler cogaldı ben korkmaya basladım ılk defa katılıyorum cok heyecanlıyım Genişletmek için tıkla ... korkma korkma iyi olan kazanacak ŞIPIDIK' Alıntı: kormana gerek yok kelebek. beni sayma. 🙂 ben alalacele sürdüm hemen 😀 Genişletmek için tıkla ... onu sen bilemezsin şıpıdıkcım belkide seni seçecekler oylamaya sununca görücez D😀: aşkkelebeği' Alıntı: ben cok özendım şıpıdık 5 tane oje aldım eşim delirmek üzereydi artık Genişletmek için tıkla ... kıs kıyamam ben sana yyaaa gel öpeccem valla öpecem ŞIPIDIK' Alıntı: waşşşşşş... birinci belli mi acep şimdiden. ay ben resmimi gerimi çeksem utandım şimdi . Genişletmek için tıkla ... dettt verilen resim geri alınmaz ßeLeN' Alıntı: Şu sıralar tırnaklarım kısa of ama ya bir ara Rüyam sayesinde fıstık gibilerdi ama Genişletmek için tıkla ... belen uzun olması şart değil bacım oje şişlerini de çekip gönderebilirsin ayrıca kısa tırnakcığına ojeni sürüp sen resmi göndert bana beklerim
aşkkelebeği Hamiş Melek 14 Aralık 2011 #59 ŞIPIDIK' Alıntı: waşşşşşş... birinci belli mi acep şimdiden. ay ben resmimi gerimi çeksem utandım şimdi . Genişletmek için tıkla ... ben eminim senn ojelernde güseldir senn herseyın güsel kuzum asi melek geldim öpebilirsin beni birde benimde tırnaklarım kısaydı takma tırnak aldım
ŞIPIDIK' Alıntı: waşşşşşş... birinci belli mi acep şimdiden. ay ben resmimi gerimi çeksem utandım şimdi . Genişletmek için tıkla ... ben eminim senn ojelernde güseldir senn herseyın güsel kuzum asi melek geldim öpebilirsin beni birde benimde tırnaklarım kısaydı takma tırnak aldım
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 14 Aralık 2011 #60 Asimeleğim yarışma başlasın yaaa. çok heycan yaptım 🙂 aşkkelebeği' Alıntı: ben eminim senn ojelernde güseldir senn herseyın güsel kuzum asi melek geldim öpebilirsin beni birde benimde tırnaklarım kısaydı takma tırnak aldım Genişletmek için tıkla ... sağol canım ya. o senin gören gözlerinin güzelliği...benimde tırnaklarım kısaydı. kızım sen çok hazırlıklı resim eklemişsin belli baksana takma tırnaklar 5 saat uğraşmalar waşşşşşşşş diyorum .
Asimeleğim yarışma başlasın yaaa. çok heycan yaptım 🙂 aşkkelebeği' Alıntı: ben eminim senn ojelernde güseldir senn herseyın güsel kuzum asi melek geldim öpebilirsin beni birde benimde tırnaklarım kısaydı takma tırnak aldım Genişletmek için tıkla ... sağol canım ya. o senin gören gözlerinin güzelliği...benimde tırnaklarım kısaydı. kızım sen çok hazırlıklı resim eklemişsin belli baksana takma tırnaklar 5 saat uğraşmalar waşşşşşşşş diyorum .