ASİMELEK Daimi Üye Üye 20 Aralık 2011 #11 aşkkelebeği' Alıntı: 26 sında mı bıtecek yarışma Genişletmek için tıkla ... Evet canım 26.12.2011 tarihinde bitecek pazartesi akşamı kazanan arkadaşımızı açıklayacağız funda34' Alıntı: ben oje kullanmıyorum sadce ozel gunlerde suruyorm abdest alaz gerekıyr cnku sıl sur zor ıs olsek yolda mundar gıtcez Genişletmek için tıkla ... tövbe est. kız o ne biçim laf
aşkkelebeği' Alıntı: 26 sında mı bıtecek yarışma Genişletmek için tıkla ... Evet canım 26.12.2011 tarihinde bitecek pazartesi akşamı kazanan arkadaşımızı açıklayacağız funda34' Alıntı: ben oje kullanmıyorum sadce ozel gunlerde suruyorm abdest alaz gerekıyr cnku sıl sur zor ıs olsek yolda mundar gıtcez Genişletmek için tıkla ... tövbe est. kız o ne biçim laf
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Aralık 2011 #12 bende oyumu kullandım vatana millete hayırlı olsun nedense katılımcı sayısı çok az
ŞIPIDIK Ayın En Güzel Ojeli Üyesi Üye 20 Aralık 2011 #13 tesaduf' Alıntı: bende oyumu kullandım vatana millete hayırlı olsun nedense katılımcı sayısı çok az Genişletmek için tıkla ... sen niye katılmadın? keşke sende katılsaydın.
tesaduf' Alıntı: bende oyumu kullandım vatana millete hayırlı olsun nedense katılımcı sayısı çok az Genişletmek için tıkla ... sen niye katılmadın? keşke sende katılsaydın.
M Misafir Forum Okuru 20 Aralık 2011 #14 Bende oyumu kullandım, hepside birbirinden şık ve güzeldi ama içlerinden birini seçmek zorunda kaldım ve oyumuda verdim. Hak eden kazansın diyorum ama hepsi hak ediyor kazanmayı, o zaman şansı çok olan kazansın
Bende oyumu kullandım, hepside birbirinden şık ve güzeldi ama içlerinden birini seçmek zorunda kaldım ve oyumuda verdim. Hak eden kazansın diyorum ama hepsi hak ediyor kazanmayı, o zaman şansı çok olan kazansın
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 20 Aralık 2011 #16 bende kullandım oyumu 3 . ye hayırlı uğurlu olsun hakeden kazansın
tesadüf Yeni Üye Üye 20 Aralık 2011 #19 ŞIPIDIK' Alıntı: sen niye katılmadın? keşke sende katılsaydın. Genişletmek için tıkla ... malum kuşum ben daha çok yeni evliyim oje süremiyorum
ŞIPIDIK' Alıntı: sen niye katılmadın? keşke sende katılsaydın. Genişletmek için tıkla ... malum kuşum ben daha çok yeni evliyim oje süremiyorum
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 20 Aralık 2011 #20 bende oyumu kullandım , hepsi güzel hak eden kazansın dikkatimi çekti katılımcı çok azmış bendemi katılsaydım acaba :hıh:
bende oyumu kullandım , hepsi güzel hak eden kazansın dikkatimi çekti katılımcı çok azmış bendemi katılsaydım acaba :hıh: