HaYaL Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #61 imza resminizin olduğu linki buraya yapıştırın ben sizin yerinize koyarım imzanıza .🙂 Hoş geldiniz bu arada...
imza resminizin olduğu linki buraya yapıştırın ben sizin yerinize koyarım imzanıza .🙂 Hoş geldiniz bu arada...
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #63 evet resmin bulunduğu sitenin linkini ve hangi resim olduğunu da söylerseniz sevinirim 🙂
sea34 Yeni Üye Üye 8 Kasım 2010 #64 üstteki bebeklerin olduğu resim... Moderatör tarafında düzenlendi: 8 Kasım 2010
HaYaL Daimi Üye Üye 8 Kasım 2010 #65 Tamamdır imzanıza eklendi güle güle kullanın nerede olmasını istiyorsanız onu profilinizden düzenleyebilirsiniz...
Tamamdır imzanıza eklendi güle güle kullanın nerede olmasını istiyorsanız onu profilinizden düzenleyebilirsiniz...
T tombalak_tosbağa Yeni Üye Üye 14 Mart 2011 #68 Avatar Yüklenmiyor Merhaba yeni üye oldum ama ne avatar ne de profil resmi yükleyebildim. Hep şu bilgilenirme mesajını alıyorum ''Dosya kaydırılamaz/kopyalanamaz.'' Çeşitli boyutlar da da denedim ama olmuyor bir türlü. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂
Avatar Yüklenmiyor Merhaba yeni üye oldum ama ne avatar ne de profil resmi yükleyebildim. Hep şu bilgilenirme mesajını alıyorum ''Dosya kaydırılamaz/kopyalanamaz.'' Çeşitli boyutlar da da denedim ama olmuyor bir türlü. Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 15 Mart 2011 #69 yüklemek istediğiniz resmi bu konuya yapıştırırsanız imzanıza veya avatarınıza ben yükleme yaparım... İyi forumlar
yüklemek istediğiniz resmi bu konuya yapıştırırsanız imzanıza veya avatarınıza ben yükleme yaparım... İyi forumlar