Ariza Yeni Üye Üye 16 Şubat 2010 #41 Mechul ya benim resim yine yok oldu 🙁 rica etsem tekrar bi bakabilirmisin??
Mahperver Yeni Üye Üye 7 Mart 2010 #43 rica Rica etsem adiminlerimden biri asagidaki yaziyi profilime imza olarak ekleyebilir mi?..ben ilgili bolumu de bulamadim talebim icin .. Simdiden tesekkurler..
rica Rica etsem adiminlerimden biri asagidaki yaziyi profilime imza olarak ekleyebilir mi?..ben ilgili bolumu de bulamadim talebim icin .. Simdiden tesekkurler..
Dişeps Yeni Üye Üye 5 Mayıs 2010 #45 Benim imzaam ve profil resmim görünmüyo..Acaba bahsettiğiniz şeyden kaynaklanabilirimi?Yoksa benmi bişeyde yanlışlık yapıyorum..
Benim imzaam ve profil resmim görünmüyo..Acaba bahsettiğiniz şeyden kaynaklanabilirimi?Yoksa benmi bişeyde yanlışlık yapıyorum..
Dişeps Yeni Üye Üye 6 Mayıs 2010 #46 Arkadaşlar benim imzam görünüyor ama resmim görünmüyor ilgilenebilirmisiniz
<Бланэ> '_' <ßlan€> Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2010 #47 Bende de resim ve avatar gözükmüyor.Yüklemeye çalıştım ama ya sol üstte çarpı oluyor ya da boş ekran gözüküyor.
Bende de resim ve avatar gözükmüyor.Yüklemeye çalıştım ama ya sol üstte çarpı oluyor ya da boş ekran gözüküyor.
HaYaL Daimi Üye Üye 28 Mayıs 2010 #49 <Бланэ><ßlan€>' Alıntı: pardon resim ve imza demek istedim Genişletmek için tıkla ... vatarın da gözükmüyo nickinden dolayı nickini değiştir nickinde çok değişik karakterler olduğunda avatar gözükmez.
<Бланэ><ßlan€>' Alıntı: pardon resim ve imza demek istedim Genişletmek için tıkla ... vatarın da gözükmüyo nickinden dolayı nickini değiştir nickinde çok değişik karakterler olduğunda avatar gözükmez.