MEÇHUL Daimi Üye Üye 5 Şubat 2010 #31 Melusina' Alıntı: bende de gözükmüyo((( Melusina, Nazlı hangisi olursa...önceden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır canım artık Melusina'sın🙂Hayırlı olsun... Ariza' Alıntı: Mechulum benimde bir sorunum var imzamdaki resimi bayadir kullaniyordum ama iki gündür degismedigim halde resim göükmüyor sorun nerden kaynaklaniyor o resimi nasil tekrar kullana bilecegim?? Genişletmek için tıkla ... Canım resim ölmüştür.Yani miyadı dolmuştur😀Sen başka bir imza bul.Onu ekle.Yada o resmi imageshackten yükleyip öyle ekle
Melusina' Alıntı: bende de gözükmüyo((( Melusina, Nazlı hangisi olursa...önceden teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Tamamdır canım artık Melusina'sın🙂Hayırlı olsun... Ariza' Alıntı: Mechulum benimde bir sorunum var imzamdaki resimi bayadir kullaniyordum ama iki gündür degismedigim halde resim göükmüyor sorun nerden kaynaklaniyor o resimi nasil tekrar kullana bilecegim?? Genişletmek için tıkla ... Canım resim ölmüştür.Yani miyadı dolmuştur😀Sen başka bir imza bul.Onu ekle.Yada o resmi imageshackten yükleyip öyle ekle
Ariza Yeni Üye Üye 5 Şubat 2010 #32 [ Canım resim ölmüştür.Yani miyadı dolmuştur😀Sen başka bir imza bul.Onu ekle.Yada o resmi imageshackten yükleyip öyle ekle[/QUOTE] senmi ekledin tekrar resimi???? aglamak istiyorummmmm iki gündür arayip bulamniyordum, harikasinnnnnn :meçhul:
[ Canım resim ölmüştür.Yani miyadı dolmuştur😀Sen başka bir imza bul.Onu ekle.Yada o resmi imageshackten yükleyip öyle ekle[/QUOTE] senmi ekledin tekrar resimi???? aglamak istiyorummmmm iki gündür arayip bulamniyordum, harikasinnnnnn :meçhul:
MEÇHUL Daimi Üye Üye 8 Şubat 2010 #34 Melusina' Alıntı: nick degistim ama hala avatarim gozukmuyoo 🙁((( Genişletmek için tıkla ... Canım gözüküyorda sen avatar yüklememişsin ki gözünsün🙂Ama ben yükledim artık gözüküyor🙂))
Melusina' Alıntı: nick degistim ama hala avatarim gozukmuyoo 🙁((( Genişletmek için tıkla ... Canım gözüküyorda sen avatar yüklememişsin ki gözünsün🙂Ama ben yükledim artık gözüküyor🙂))
MEÇHUL Daimi Üye Üye 8 Şubat 2010 #35 Ariza' Alıntı: [ Canım resim ölmüştür.Yani miyadı dolmuştur😀Sen başka bir imza bul.Onu ekle.Yada o resmi imageshackten yükleyip öyle ekle Genişletmek için tıkla ... senmi ekledin tekrar resimi???? aglamak istiyorummmmm iki gündür arayip bulamniyordum, harikasinnnnnn :meçhul:[/QUOTE] Önemli değil canımmm
Ariza' Alıntı: [ Canım resim ölmüştür.Yani miyadı dolmuştur😀Sen başka bir imza bul.Onu ekle.Yada o resmi imageshackten yükleyip öyle ekle Genişletmek için tıkla ... senmi ekledin tekrar resimi???? aglamak istiyorummmmm iki gündür arayip bulamniyordum, harikasinnnnnn :meçhul:[/QUOTE] Önemli değil canımmm
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 11 Şubat 2010 #36 canım benimki gene hareketsiz olduuu bi bakarmısın 🙂 🙂