gunaydin arkadaslar,nasilsiniz?
bebeyim tutunamadi,onu cok erken kaybettim.vucut isimi takib ediyordum,her sey guzeldi,37.3-te sabitlemisti atesim,drum test yapma demisti,ama atesimin yuksek olmasi 99%hamileliyin belirtisiymis.ben de ne yalan soyliyim havalara girmistim o kadar mutluydum ki, ve.......... dun sabah uyandigimda atesimi olcdum 36.8-e dusmus,yataktan bi firlayisim vardi,bi de baktim kirmizilar gelmis,bebeyi dusurdum ,hic boyle adet olmamistim,o kadar agridim ki,dayanamadim bi sabah bi ogle agrikesici kullandim,hala agrim tam kesmedi,akintim hic bu kadar cok olmamisti.dun o kadar agladim ki,dunyam yikildi,cok aci ya,dogru durust sevinemeden onu kaybettim,neden boyle oldu hic bilmiyorum.esim de cok kotu oldu beni boyle gorunce,teselli edip durdu.3 yil sora ilk kez hamile kaldim,o da.................duygularim karmakarisik,ne dusunceyimi bilmiyorum,yine sil bastan.offffffff.RABBIM yardimcimiz olsun,insallah atlatirim yakinda.ALLAH hic kimseye evlat acisi yasatmasin.insallah bu ay sizden guzel haberler duyariz kizlar.<!-- google_ad_section_end -->