AtEş ÖLÇme YÖNtEmİ ile HAMİLE kalma

ben geldim güzeller...sonuçlarım çok şükürki çok iyi çıktı
rahim kalınlığım 13mm den 6.5mm ye inmiş yani kürtaja gerek kalmadı..test sonucumda 1.24 çıktı doktorum herşey gayet iyi dedi çok şükür
yıldız azeri canım benim üzülme yinede...bende kaybettim meleğimi ama yinede şükretmek için pek çok sebebimiz var bence...hem düştüğüne göre demekki sağlıksız gebelikmiş bol bol dua edelim inşallah Rabbim bundan sonraki meleklerimizi sağlıklı ve hayırlı eylesin

izgilim heşeyin güzel çıkmasına çok sevindimgülüm Allah hayırlısıyla güzler ahberler almayı nasip etsin her zman inşş öptm cnm grşz

9. gün...........36.3
10.gün...........ölçmeyi unuttum
11.gün............36.2
12.gün...........36.8
13.gün...........36.5
14.gün...........36.6

9. gün...........36.3
10.gün...........ölçmeyi unuttum
11.gün............36.2
12.gün...........36.8
13.gün...........36.5
14.gün...........36.6
datlumm senin yumoş acaba 11.günmü çatlamış yaww çünkü 12.gün ateşin fırlamış bi gün öncesinde 11.günüde de acayip düşmüş inş çalışma olmuştur şeker
doktora gttiğinde yumoşun varmıydı çatlamış olaiblir demedi deme hayırlısı olsun canımcııım öptmmm

galiba öyle olmuş kuşum ama ölçmeye devam ediyorum eğer düşme olmazsa kesin 11.gün çatlamış ayrıca o günden beri ne sabah kalktığımda nede gün içerisinde düşme oluyor bakalım hayırlısı çalışmalar tam gaz sürüyor bacım hheehheee
dr bakmadı yumoşlarıma bende demedim kontrol edermisiniz diye keşke deseydim neyse hayırlısı artık
senin ateşte maşallah gayet güzel ilerliyor inşallah bu ay gelir meleğin