tweety cnm bu hayal kırıklıklarını okdadr ii biliyorum ki ama emin ol hamiş kalınca hepsini unutucaksın inş ve Rabbim ne vakit uygun görmüşse olucak inş onun izniylee dualarım sizinle cnmm
canlarım bende ateş ölçmeye başladım ama kafam çok karıştı.normalde bugün adet olmam gerkiyor olmadım.
3 gündürde ateşimi ölçüyorum
1.gün : 35.5
2.gün :35.8
3.gün : 35.4
niye bu kdar düşük olabilir.gün içinde ölçtüğümde bile 36.1,36.2 gibi sonuç veriyor.
3 gün için tuhaf 1 sonuç.
twetty ve sılam hakkınızda hayırlısı buymuş canlarım.inşallah gelecek ay bebekleriniz gelir.çok üzüldüm amaelden 1 şey gelmiyor.Rabbim sabrınızın ve beklemenizin karşılığını en kısa zamanda versin.
canlarım bende ateş ölçmeye başladım ama kafam çok karıştı.normalde bugün adet olmam gerkiyor olmadım.
3 gündürde ateşimi ölçüyorum
1.gün : 35.5
2.gün :35.8
3.gün : 35.4
niye bu kdar düşük olabilir.gün içinde ölçtüğümde bile 36.1,36.2 gibi sonuç veriyor.
3 gün için tuhaf 1 sonuç.
Ben yeniyim. En başından beri tüm yazışmaları okudum. Öncelikle hamiş arkadaşların Allah hayırlısı ile bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin. Sizlerin adınıza çok sevindim ve bu başlığın uğuruna inandım. Bende aranıza katılmak istedim.
Sevgili Tweety benim inancıma öre sıra sende.
Gülümse, sen de adet bekliyordun ne oldu merak ettim.
merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katıldım bu dayanısma cok hosuma gıttı bu ay adet donemımden sonra bende denemek ıstıorum ınsll rabbım tum ısteyenlere nasıp eder darısı bızlerın basına