AtEş ÖLÇme YÖNtEmİ ile HAMİLE kalma

RABBİM GÖNLÜMDE OLANI HAKKIMDA HAYIRLI EYLESİN , HAKKIMDA HAYIRLI OLANI GÖNLÜMÜ RAZI EYLESİN!
28.10.10 ....... 36.0 (adetin 3.günü)
29.10.10 ....... 36.0 (adetin 4.günü)
30.10.10 ....... 35.9 (adetin 5.günü) Klomen-1
31.10.10 ....... 36.0 Klomen-2
01.11.10 ....... 36.1 Klomen-3
02.11.10 ....... 36.2 Klomen-4
03.11.10 ....... 36.2 Klomen-5

canım adet döneminde niye ölçmedin ateşini inşallah
olur bu son ateş listen olur 🙂

canım adet döneminde niye ölçmedin ateşini inşallah
olur bu son ateş listen olur 🙂

Ne bileyim sılam-nisa ben o dönemde ölçmeye gerek yok sanmıştım. 🙂 Umarım birdahaki ay ölçmem gerekmez ama gerekirse adetten başlarım artık. Hadi bakalım ikimiz için de hayırlısını versin rabbim.

(GÖKKUŞAĞI)

canım ben 3 aydır ölçüyorum hep adet ateşime düştüğüm anda adetim geldi yani doğal gebelik testi gibi oluyo yani 😀 ondan dedim yani...İnşallah birdaha ölçmek zorunda kalmayız 🙂

canım ben 3 aydır ölçüyorum hep adet ateşime düştüğüm anda adetim geldi yani doğal gebelik testi gibi oluyo yani 😀 ondan dedim yani...İnşallah birdaha ölçmek zorunda kalmayız 🙂

İnşallah ikimizin de ateş ölçümünün bizlere müjdeyi verdiği ay olur bu ay. Sılam_nisa ateşi ağızdan mı kolaltından mı ölçeceğiz? Mesela bu sabah ben ağızdan ölçtüm 36.4 kolaltı 36.0. Buraya yazdığım diğer ölçümler hep kolaltı.

laraaaa hamileeeeeee :tasu::tasu::tasu::tasu::tasu::tasu::tasu:yastık savaşıyastık savaşıyastık savaşı
çook şükürr 🙂

Canlarim,cigerlerim,cok tesekkür ederim.Iyiki varsiniz yaaa🙂

Silam ve gökkusagim,insallah darisi sizlere canlarim.Gökkusagi henüz hic yazismamis oldugumuz halde hakkimdaki hislerin nasilda dogru cikti.Hislerin cok kuvvetliymis canim,hayretler icinde kaldim...Allahim en kisa zamanda sizleride sevindirsin insallah...

cnm sen hala kırmızılara burunmedinmi aaaaaaaaaaaaaaaaa:nur:

Gökkuşağı canım inşallah müjdeli haberlerimizi hep beraber duyururuz dediğin gibi

ben ateş ölçümümü ağızdan dil altından yapıyorum ve ona göre yumurtlamayaı felan takibe çalışıyorum kol altından hiç ölçmedim ateş ölçme olayını hep ağızdan diye biliyom..Hakkımızda hayırlısı olsun 🙂

Lara inan bana yazıları baştan sona okudum; Okurken de içime sızı düştü bu kız bu ay kesin hamile diye. Senin adına çok mutlu oldum canım. Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah. Sana sağlıklı ve kolay bir hamilelik diliyorum. Sağlıkla bir solukta kucağına alırsın inşallah. Öpüyorum canım.

GÖKKUŞAĞI