Ne bileyim sılam-nisa ben o dönemde ölçmeye gerek yok sanmıştım. 🙂 Umarım birdahaki ay ölçmem gerekmez ama gerekirse adetten başlarım artık. Hadi bakalım ikimiz için de hayırlısını versin rabbim.
Ne bileyim sılam-nisa ben o dönemde ölçmeye gerek yok sanmıştım. 🙂 Umarım birdahaki ay ölçmem gerekmez ama gerekirse adetten başlarım artık. Hadi bakalım ikimiz için de hayırlısını versin rabbim.
canım ben 3 aydır ölçüyorum hep adet ateşime düştüğüm anda adetim geldi yani doğal gebelik testi gibi oluyo yani 😀 ondan dedim yani...İnşallah birdaha ölçmek zorunda kalmayız 🙂
canım ben 3 aydır ölçüyorum hep adet ateşime düştüğüm anda adetim geldi yani doğal gebelik testi gibi oluyo yani 😀 ondan dedim yani...İnşallah birdaha ölçmek zorunda kalmayız 🙂
İnşallah ikimizin de ateş ölçümünün bizlere müjdeyi verdiği ay olur bu ay. Sılam_nisa ateşi ağızdan mı kolaltından mı ölçeceğiz? Mesela bu sabah ben ağızdan ölçtüm 36.4 kolaltı 36.0. Buraya yazdığım diğer ölçümler hep kolaltı.
laraaaaaaaa tatlı kuşum seni buradanda tebrik edeyim bugün buradaki yazını okuduktan sonra bu saate kadar zor durdum müsait olduğum ilk fırsatta kendimi burada buldum canıııııım nasıl ama nasıl sevindim tarif edemem canım tekrar tekrar tebrik ederim Rabbim sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik yaşatsın canım öpüyorum
laraa burdan da tebrik etmek istedim cnm ayy şükür Rabbime yaaa bak topiğe sen ben izgil başladık ve 3ümüzde hamişişizzz ve inanıyorum ben sılamda olucak azade de ve diğerlerideee bu topik bize çok yaradııı Yüce mevlam bişeyleri vesile eyliyo işteee inşalalh herşey yolunda gider tüm hamişlermiiz hayırlı bi şekilde doğurur ve bekleyen arkadaşlarımızda bebeklerine kavuşurrr çok mutlu oldum ben yaaaaaaaaaaa
Silam ve gökkusagim,insallah darisi sizlere canlarim.Gökkusagi henüz hic yazismamis oldugumuz halde hakkimdaki hislerin nasilda dogru cikti.Hislerin cok kuvvetliymis canim,hayretler icinde kaldim...Allahim en kisa zamanda sizleride sevindirsin insallah...
Silam ve gökkusagim,insallah darisi sizlere canlarim.Gökkusagi henüz hic yazismamis oldugumuz halde hakkimdaki hislerin nasilda dogru cikti.Hislerin cok kuvvetliymis canim,hayretler icinde kaldim...Allahim en kisa zamanda sizleride sevindirsin insallah...
İnşallah ikimizin de ateş ölçümünün bizlere müjdeyi verdiği ay olur bu ay. Sılam_nisa ateşi ağızdan mı kolaltından mı ölçeceğiz? Mesela bu sabah ben ağızdan ölçtüm 36.4 kolaltı 36.0. Buraya yazdığım diğer ölçümler hep kolaltı.
Gökkuşağı canım inşallah müjdeli haberlerimizi hep beraber duyururuz dediğin gibi
ben ateş ölçümümü ağızdan dil altından yapıyorum ve ona göre yumurtlamayaı felan takibe çalışıyorum kol altından hiç ölçmedim ateş ölçme olayını hep ağızdan diye biliyom..Hakkımızda hayırlısı olsun 🙂
Lara inan bana yazıları baştan sona okudum; Okurken de içime sızı düştü bu kız bu ay kesin hamile diye. Senin adına çok mutlu oldum canım. Darısı isteyen herkesin başına olsun inşallah. Sana sağlıklı ve kolay bir hamilelik diliyorum. Sağlıkla bir solukta kucağına alırsın inşallah. Öpüyorum canım.