ra lekelenme durumunu bende merak ettim simdi.Bende bu ay ilk defa incir yiyorum,acaba bendede olacakmi.Her sabah ates ölcme isi bayagi heyecanli oluyormus yaw,insan heyecanla bekliyor degisiklik olmasini:meri:
evet canım yaaa bu konuda çooook haklısın çok heyecanlı...
her sabah acaba düştümü acaba yükseldimi
ama nedense benim ateş 36.4 36.5 36.6 da takıldı kaldı yani neyse artık bu 36.6 dan geri düşmez herhalde...yumurtlamış olmam lazım yani artık herhalde galiba sanırsam yaww
evet canım yaaa bu konuda çooook haklısın çok heyecanlı...
her sabah acaba düştümü acaba yükseldimi
ama nedense benim ateş 36.4 36.5 36.6 da takıldı kaldı yani neyse artık bu 36.6 dan geri düşmez herhalde...yumurtlamış olmam lazım yani artık herhalde galiba sanırsam yaww
canıım benim yaaa çoook sevindim...yeni taze yumurtan inşallaaaah nazlanmadan hemencik döllenir hatta belkide şimdi yuvarlana yuvarlana geliyordur
bende o akıntı 4 gün falan sürer ama kişiden kişiye değişiyor bu durum
bende bu ay lekelenme olduğu için pek anlamadım oofff gülüm yaaa benim ateş yükseleceği yerde düşüyor...birkaç gün daha ölçerim eğer yükselmezse bırakırım bu işi...yumurta olmayacak sanırım bu ay pöööfffff
canıım benim yaaa çoook sevindim...yeni taze yumurtan inşallaaaah nazlanmadan hemencik döllenir hatta belkide şimdi yuvarlana yuvarlana geliyordur
bende o akıntı 4 gün falan sürer ama kişiden kişiye değişiyor bu durum
bende bu ay lekelenme olduğu için pek anlamadım oofff gülüm yaaa benim ateş yükseleceği yerde düşüyor...birkaç gün daha ölçerim eğer yükselmezse bırakırım bu işi...yumurta olmayacak sanırım bu ay pöööfffff
Canimin ici,hemen umutsuzluga kapilma bakiim🙂Biliyorsun isiyi bircok faktör etkiliyor.Mesela en az alti saat araliksiz uyumus olmak lazim.Bunu ben nerdeyse hic yakalayamiyorum.Bunun yaninda stres ve aklima su an gelmiyor ama baska seylerde vardi.Yani bu yöntemi uyguluyoruz ama hic güvenilir bisey degil aslinda.Hem bak,sende lekelenme bile oldu,bende bu yok.Belki bu yerlesme kanamasiydi ve melegin sana bu adet döngünün sonunda büyük bir sürpriz yapacak insallah.Yanlis hatirlamiyorsam hamile kaldigin ayda böyle bir durum olmustu dimi?
Sence benim atesimden yumurtlama olup olmadigi anlasiliyormu peki?35lerden 36lara cikmasi bir belirti olabilirmi acaba?O akintiyi gördüm gerci ama bir anlik oldugu icin emin olamiyorum pek.Tamda önemli günlerden birinde agri kesici almamda hic iyi olmadi yaa.Ama ne yapalim gülüm,biz elimizden geleni yapalimda gerisi kismete kalmis artik.Ama sana bisey söyleyimmi;bu ay icimde garip bir his var.Daha önce hic böyle olmamisti.Sanki hamile olacagim ve bir kizim olacakmis gibi.Normalde benim bu tür hislerim hic kuvvetli degildir.Insallah rabbim yaniltmaz ve beni hayel kirikligina ugratmaz ve sanada bu ay ummadigin icin güzel bir sürpriz yapar.Öpüyorum seni kusum...