azadeeeeeee berranurrrrrrrrrrrrrr siz nerdesiniz ateşinizi merak ediyorum canlarrrr hadi gelinde yakın buraları
benim ateş düşükten düşükten gidiyor bakalım ne olacak...hayırlısı
günaydınnnnnnn kızlar.sabahın köründe ne işin var diyeceksiniz.aslında bugün heyecandan hiç uyuyamadım.şimdi test yaptım.iki çizgi aynı koyulukta kızlar.şoktayım.hamileyim galiba 🙂bugün kanda baktıracağım.inş. hayırlı sonuçlar alırım.benim için dua edin...........
azadeeeeeee berranurrrrrrrrrrrrrr siz nerdesiniz ateşinizi merak ediyorum canlarrrr hadi gelinde yakın buraları
günaydınnnnnnn kızlar.sabahın köründe ne işin var diyeceksiniz.aslında bugün heyecandan hiç uyuyamadım.şimdi test yaptım.iki çizgi aynı koyulukta kızlar.şoktayım.hamileyim galiba 🙂bugün kanda baktıracağım.inş. hayırlı sonuçlar alırım.benim için dua edin...........
cnm bence sende hamişsin regl olcak olsaydın ateşin mutlaka düşerdi bu kesin olan bişi yanii eminim.gününde sanırım bugündü yada dündü yani atlattın hadi hayırlıs tatlım ben senden hamileyimm haberini bekliyorum test yap yarına belli olur cnm ateşin çok güzel ve sabitt bak demedi deme bide cnm seninde bir yılı geçmişti değilmi bekleyeli doktora gitmişmiydin bişi kullandınmı hiç yazarsan sevinirim cnm