*jellibon* Daimi Üye Üye 24 Mart 2008 #71 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem hayırlı haftalar diliyorum canım meleğim
Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem hayırlı haftalar diliyorum canım meleğim
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Mart 2008 #72 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Mart 2008 #73 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem iyi geceler canım.
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 29 Mart 2008 #74 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem
deniz_25710 Yeni Üye Üye 6 Nisan 2008 #75 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem güzel pazarlar geçirmen dilegimle
Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem güzel pazarlar geçirmen dilegimle
ms_enemy Yeni Üye Üye 10 Nisan 2008 #76 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem
nisan Yeni Üye Üye 22 Nisan 2008 #77 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 26 Nisan 2008 #78 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem keyifli hafta sonları dilerim🙂
Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem keyifli hafta sonları dilerim🙂
*GüMüŞ* Yeni Üye Üye 28 Nisan 2008 #79 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem
M Monera Forum Okuru 28 Nisan 2008 #80 Ce: askın;mutluluğun;sevmenın;dertlerın paylasıldıgı köşe burası benım köşem