TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #11 Ce: AŞkim Kocama.... raila arkadaşım yazdıkların için çok sagol
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #12 Ce: AŞkim Kocama.... gülücük sanada çok teşekür ederim canım arkadaşım
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #13 Ce: AŞkim Kocama.... ASENAM ALLAH'ım senide eşinden çocugundan yuvandan ayırmasın canım yazdıkların için sagol dostum
Ce: AŞkim Kocama.... ASENAM ALLAH'ım senide eşinden çocugundan yuvandan ayırmasın canım yazdıkların için sagol dostum
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #14 Ce: AŞkim Kocama.... MİSLİNAY CANIM yazdıkların çok güzeldi ve bana diledigin güzel temenni senide bulur inşallah arkadaşım
Ce: AŞkim Kocama.... MİSLİNAY CANIM yazdıkların çok güzeldi ve bana diledigin güzel temenni senide bulur inşallah arkadaşım
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 25 Mart 2008 #15 Ce: AŞkim Kocama.... ecelinim sagol arkadaşım hepinizin yazdıkları beni çok duygulandırdı her birinizin temennilerini her birinize yolluyorum sagolun can dostlar
Ce: AŞkim Kocama.... ecelinim sagol arkadaşım hepinizin yazdıkları beni çok duygulandırdı her birinizin temennilerini her birinize yolluyorum sagolun can dostlar
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 1 Nisan 2008 #17 Ce: AŞkim Kocama.... sule' Alıntı: mutlulugunuz daim olsun.... Genişletmek için tıkla ... canım sana teşekkür ederim
Ce: AŞkim Kocama.... sule' Alıntı: mutlulugunuz daim olsun.... Genişletmek için tıkla ... canım sana teşekkür ederim
ilkimsu Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2010 #18 vayy bee iste evlilikte aşk bitmiyor bazı evliliklerde bitiyor ben buna inanıyorumm insallah ömür boyu böyle devam edersiniz burdada öbür dünyadada🙂
vayy bee iste evlilikte aşk bitmiyor bazı evliliklerde bitiyor ben buna inanıyorumm insallah ömür boyu böyle devam edersiniz burdada öbür dünyadada🙂
Young bride Banned 14 Aralık 2010 #19 Ne güzel canım allah mutluluğunu daim kılsın allah herkeze seninkinden nasip etsin 😀 amin