Asker Eşleri Paylaşım Alanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
NEDEN ÖLÜYORUZ BİZZZZ Adaşlarımı sevmişimdir hep…

Adım, yaşamamı sağlayan doktora babamın verdiği söze karşılık konmuş… O doktorun soyadı adım olmuş, annem ve babam beni kucaklarına alıp hastaneden eve anne ve baba olarak döndüklerinde… Ancak hayatımın ilk günlerini anlatmayacağım…

Başka bir Pınar var bugün…Gazetedeki fotoğrafına bakıp gözyaşlarına hakim olamadığım bir Pınar...

Kendi adımla hüzünlendim bugün…

Terörün o anlamsız, nedensiz, kirli siyasetin kokusu sinmiş kurşunları yeni evli, gencecik Pınar’ı öldürdü… Evli olanlar, evliliklerinin ilk aylarını hatta ilk senesini anımsayacaktır… Heyecanlı ve mutludur insan… Sevdiğine kavuşacağın zamanların hasret dolu bekleyişlerini yaşamak bitmiştir… Evindeki koltuklar, sehpa, buzdolabı herkesin evindekinden daha güzel görünür gözüne… Yeni hayat, uzun bir yol, yeni umutlar, birkaç yıl sonra kıkırdamaya ve evde koşturmaya başlayacak bir çocuğun hayali ile başlar her şey…

Bugün hayat her şeye rağmen güzel demek istemiyorum, içimden gelmiyor… Hayat ona kan, ölüm ve nefret dışında anlam yükleyemeyenler yüzünden kötü gidiyor çoğu zaman...

Ne yapmaya çalıştıklarını tam olarak anlayamadığım insanların, hiç tanımadıklarını öldürüşü, geride kalanları ise hiç unutmayacakları acılara boğmalarını kınasam ne yazar… Ölen öldükten, seven hasret kaldıktan sonra…

Caddelere bombalar koydular, diplomatları öldürdüler, askerleri vurdular, otobüsleri yaktılar, araçları bombaladılar, gazetecileri öldürdüler… Terörün ırkı, dini, dili yok... Kanla besleniyor, ölümle güçleniyor...

Hayatının başında sevdiğinin yanındaki Pınar’ı başından vurdular Osmaniye’de…

Hayalleri, istekleri, arzuları, korkuları, mutlulukları ve hüzünleri son buldu Pınar’ın… Aldığı nefesin yeterli olacağını düşündüler… Ellerindeki silahlardan birileri para kazanmakta, birileri siyaset yapmakta, birileri korku salmakta başarılı olsun diye…

Kanlı bir nefret var yıllardır…

Bebeği öldürmekten çekinmeyen, evindeki genç kadının hayatına son vermekten çekinir mi?

Birbirlerini tebrik ediyorlar mıdır acaba?

Gülüyorlar mıdır şu anda?

Kendilerini gerçekten başarılı buluyorlar mıdır?

Benim aklım almıyor… Yüreğim dayanmıyor.

Bu mudur?

Evimizde vurulacak mıyız?

Sevdiğimiz koltuğa yakınken, belki de perde kirlendi mi acaba diye düşünürken, eline silah tutuşturulmuş, yüreği, kalbi, ruhu, beyni ele geçirilmiş biri tarafından hayattan zorla alınacak mıyız?

Bu neyin savaşıdır?

Biz hep birilerine sabır ve milletimize başsağlığı mı dileyeceğiz?

Eğer ölümden sonra gerçekten huzur bulunan bir yer varsa Pınar oranın en iyi yerinde olsun... Nurlar içinde yatsın...Çiçeklerle bezensin. Başka birşey dileyememek kahrediyor beni... alıntı...

Son düzenleme:
devlet büyükleri seçim yatırımı yapıyorlar canım. kaybettiği oyları filistini kullanarak toplama çabasında.
filistin için gösterdiği kararlılığı keşke kendi ülkemiz içinde gösterebilseler...
araplar ne Osmanlı ne de Türk devleti döneminde yapılan hiçbir savaşta bizim yanımızda olmamışlar aksine karşımızda savaşmışlar. bunlar nasıl müslüman? şimdi mi kardeş olduk? belki bana kızacaksınız ama ülkemiz kan ağlarken artık filistinin adını duymak istemiyorum. sayın devlet büyükleri hangi gazimizi hastanede ziyaret etti, hangi askerimize hangi şartlarda görevinizi yapıyorsunuz diye sordu? ahh ahhh konuşulacak çok şey var da....neyse...

ülkemizi bu hale getirenlerin ALLAH BELASINI VERSİN...

Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Allah ailelerine sabır versin.

ahhh ahhh diyorummm söylenecek çok şey varda işte artık sadece asker değil asker eşleride şehit edilmeye başladı eskisi gibi terör yine kadın ve çocuk öldürmeye başladı allah belasını versin o pisliklerinn

Son düzenleme:
Kökleri kuruyacak eninde sonunda
Bir avuç çapulcu koskoca Türk devletiyle,kahraman Türk askeriyle başa çıkamaz...Ancak kalleşçe arkadan vururlar....Ödlekler,bütün pis kelimeleri onlara söylüyorum...elimde olsa ben askere gideceğim o kadar nefret doluyum ki