üzüm Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #641 teşekkür ederim.. benimki astsubay..bizi götüremedi..malesef..2 yılımız dolmak üzere..3 ay kadar kaldı..bitiyor..
teşekkür ederim.. benimki astsubay..bizi götüremedi..malesef..2 yılımız dolmak üzere..3 ay kadar kaldı..bitiyor..
PeLiNiM Yeni Üye Üye 3 Mayıs 2010 #643 üzüm' Alıntı: teşekkür ederim.. benimki astsubay..bizi götüremedi..malesef..2 yılımız dolmak üzere..3 ay kadar kaldı..bitiyor.. Genişletmek için tıkla ... nerde canım benim eşimde doğuda
üzüm' Alıntı: teşekkür ederim.. benimki astsubay..bizi götüremedi..malesef..2 yılımız dolmak üzere..3 ay kadar kaldı..bitiyor.. Genişletmek için tıkla ... nerde canım benim eşimde doğuda
üzüm Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #645 bu arada pelinim senin avatarın imzan ne güzel öyle kıskandım bende istiyorum..seninki nerde
PeLiNiM Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #646 üzüm' Alıntı: bu arada pelinim senin avatarın imzan ne güzel öyle kıskandım bende istiyorum..seninki nerde Genişletmek için tıkla ... sağol canım imzam ve avatarım netten.... sana da buluruz canım.. benim eşim de hakkari çukurca ;da 2 yıl bitecek artık dönecek hayırlısıyla canım
üzüm' Alıntı: bu arada pelinim senin avatarın imzan ne güzel öyle kıskandım bende istiyorum..seninki nerde Genişletmek için tıkla ... sağol canım imzam ve avatarım netten.... sana da buluruz canım.. benim eşim de hakkari çukurca ;da 2 yıl bitecek artık dönecek hayırlısıyla canım
üzüm Yeni Üye Üye 4 Mayıs 2010 #650 benim burda daha öğreneceğim çok şey var.., hakkaten yaparmıyız banada resim falan..