PeLiNiM Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #621 tuğcan' Alıntı: slm pelinim nasılsn? Genişletmek için tıkla ... iyiyim canım senden ne haber
tuğcan Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #622 PeLiNiM' Alıntı: iyiyim canım senden ne haber Genişletmek için tıkla ... iyidir ya valla.bugün eşim yine nöbetçi.beni bugün yine uyku tutmaz artık
PeLiNiM' Alıntı: iyiyim canım senden ne haber Genişletmek için tıkla ... iyidir ya valla.bugün eşim yine nöbetçi.beni bugün yine uyku tutmaz artık
tuğcan Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #623 sen nasılsın iyimisin.zaman nasıl geçiyor.eşinle görüşebiliyomusun bari
PeLiNiM Yeni Üye Üye 20 Nisan 2010 #624 Her gün görüşüyoruz canım izine gün sayıyorum artık 15 mayısta yanımda olacak allah izin verirse
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #625 Gel teskere gel.. Allahtan eşim geçiçi olarak asker.. Allahım tüm asker eşlerine sabır versn..
HaYaL Daimi Üye Üye 27 Nisan 2010 #626 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Gel teskere gel.. Allahtan eşim geçiçi olarak asker.. Allahım tüm asker eşlerine sabır versn.. Genişletmek için tıkla ... Canım benim inş. aşkına en kısa zamanda kavuşrsun 🙂
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Gel teskere gel.. Allahtan eşim geçiçi olarak asker.. Allahım tüm asker eşlerine sabır versn.. Genişletmek için tıkla ... Canım benim inş. aşkına en kısa zamanda kavuşrsun 🙂
tuğcan Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #627 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Gel teskere gel.. Allahtan eşim geçiçi olarak asker.. Allahım tüm asker eşlerine sabır versn.. Genişletmek için tıkla ... canım benim allah biran önce sağ salim kavuşmayı nasip etsin.eşin nerde asker
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Gel teskere gel.. Allahtan eşim geçiçi olarak asker.. Allahım tüm asker eşlerine sabır versn.. Genişletmek için tıkla ... canım benim allah biran önce sağ salim kavuşmayı nasip etsin.eşin nerde asker
PeLiNiM Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #628 merhaba kızlar öyle böyle derken 2 ayımız kaldı doğudan dönmesine Allah tüm sevenleri kavuştursun Tüm Askerlerimizi korusun
merhaba kızlar öyle böyle derken 2 ayımız kaldı doğudan dönmesine Allah tüm sevenleri kavuştursun Tüm Askerlerimizi korusun
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 28 Nisan 2010 #629 tuğcan' Alıntı: canım benim allah biran önce sağ salim kavuşmayı nasip etsin.eşin nerde asker Genişletmek için tıkla ... Canım eşim konya-seydişehirde asker... Askerlik yaptıgı yer cok güzel ama özlem bitiyor bizleri çok özlüyorum onu.. daha hafta sonu yanındaydım ama 🙁 Allahım herkesin yardımcısı olsun.. Pelinim canım senin adınada sevindim 2 aycık kalmış.. gözün aydın meleğim ...
tuğcan' Alıntı: canım benim allah biran önce sağ salim kavuşmayı nasip etsin.eşin nerde asker Genişletmek için tıkla ... Canım eşim konya-seydişehirde asker... Askerlik yaptıgı yer cok güzel ama özlem bitiyor bizleri çok özlüyorum onu.. daha hafta sonu yanındaydım ama 🙁 Allahım herkesin yardımcısı olsun.. Pelinim canım senin adınada sevindim 2 aycık kalmış.. gözün aydın meleğim ...
PeLiNiM Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #630 SELAM KIZLAR... ayrılık küçük sevgileri bitirp,büyük sevgileri alevlendirirmiş...