Asker Eşleri Paylaşım Alanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mrblar bende yeni üye oldum asker eşiyim maaş alan varmı ben başvuruda bulundum hala

mrblar bende yeni üye oldum asker eşiyim 6ay oldu eşim askere gideli ama hala maaşım bağlanmadı alan varmı içinizde şimdiden tşkler
:shootout:

Asker eşleri nerdesiniz ?
Uğramaz oldunuz ?

E!Sen böyle her bişey yazana ,danışana ya da karşı tarafın kaygılarını anlayıp kendince anlamaya çalışıp cevaplamaya çalışana laf söyler,insanların kaygılarını, öğrenmek istediklerini cevaplamak yerine ; cevapları bir kenara atıp akıl taneliği yaparsan tabiki uğramaz kimse.

Bence sen bu kısma girmesen çok daha sıcak muhabbetler döner burada;ama anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az.

Hadi bunun üzerine beni de siteden at...

Son düzenleme:
E!Sen böyle her bişey yazana ,danışana ya da karşı tarafın kaygılarını anlayıp kendince anlamaya çalışıp cevaplamaya çalışana laf söyler,insanların kaygılarını, öğrenmek istediklerini cevaplamak yerine ; cevapları bir kenara atıp akıl taneliği yaparsan tabiki uğramaz kimse.

Bence sen bu kısma girmesen çok daha sıcak muhabbetler döner burada;ama anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az.

Sen askerleri çapkın olarak lanse edersen ben orda dur derim
Şahsi fikirlerini ya da yaşadıklarını bütün personele mal etmeye çalıştığın için benim uyarılarımı akıl hocalığı olarak algılarsın.

Ayrıca neden atılacağını düşündün ki
Biz kimseyi atmıyoruz saygısızlık yapana kadar.🙂
Benimle niye bu kadar uğraştığını da anlamadım.
Ben bir asker eşi olarak her zaman saygımı ,ölçümü bilirim.Gerisi hikaye.Daha fazla şey yazardım ama yazmıyorum😀

Son düzenleme:
Tartışın, ama ölçüyü asla kaçırmayın arkadaşlarım... Fikirler aykırı olabilir ayrıda olabilir, lütfen bu durumu beşeri münasebetler çerçevesinde tartışın. Birbirinizi rencide etmeyin!

Geri