GuL_CiCeGi Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #391 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı lanetli yüreğim' Alıntı: tatlım sordum alamazmışş tamammıı Genişletmek için tıkla ... sagol canım demek yanliş söylenmiş. cook tsk ederim
Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı lanetli yüreğim' Alıntı: tatlım sordum alamazmışş tamammıı Genişletmek için tıkla ... sagol canım demek yanliş söylenmiş. cook tsk ederim
miyase01 Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #392 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı slm arkadaşlar bende bir asker eşiyim eşim jandarma şu an balıkesir deyiz ama aslen adanalıyız bende geldim aranızaaaaaaaaaa
Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı slm arkadaşlar bende bir asker eşiyim eşim jandarma şu an balıkesir deyiz ama aslen adanalıyız bende geldim aranızaaaaaaaaaa
miyase01 Yeni Üye Üye 24 Ekim 2008 #393 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hayırlı cümalar dilerim herkese asker eşleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
N nermingül Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #395 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı slm ben nermin aranıza yeni girdim bende asker eşiyim
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #396 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Miyase ve Nermingül aramıza hoşgeldiniz 🙂
miyase01 Yeni Üye Üye 12 Kasım 2008 #397 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı slm herkese tşr hoş buldum nermin gül
K koşkar Yeni Üye Üye 15 Kasım 2008 #398 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı slm kızlar bende geldim eşim hava cı:kızılötesi:
öğretmen05 Yeni Üye Üye 27 Kasım 2008 #399 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hepiniz hoşgeldinizzzz..umarım güzel vakit geçirirsiniz..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 10 Mart 2009 #400 Cevap: Asker Eşleri Paylaşım Alanı yeni arkadaşalr aramıza hoşgeldinizzzz....