Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #11 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bez Bebek' Alıntı: merhaba arkadaşlar nasılsınız bende asker eşiyim bugün katıldım aranıza güzel paylaşımlarımız olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Arkadaş söylemişti geleceğini, aramıza hoşgeldin canım 🙂
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bez Bebek' Alıntı: merhaba arkadaşlar nasılsınız bende asker eşiyim bugün katıldım aranıza güzel paylaşımlarımız olur inşallah Genişletmek için tıkla ... Arkadaş söylemişti geleceğini, aramıza hoşgeldin canım 🙂
B Bez Bebek Forum Okuru 28 Ocak 2008 #12 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı AZRA' Alıntı: denizci mi peki denizci ise eğer dörtledik Genişletmek için tıkla ... yok canım benimkide karacı canım
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı AZRA' Alıntı: denizci mi peki denizci ise eğer dörtledik Genişletmek için tıkla ... yok canım benimkide karacı canım
B Bez Bebek Forum Okuru 28 Ocak 2008 #13 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Arkadaş söylemişti geleceğini, aramıza hoşgeldin canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk benide aranıza aldınız için teşekkürler hoş sohbetlerimiz olur inşallah
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Arkadaş söylemişti geleceğini, aramıza hoşgeldin canım 🙂 Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk benide aranıza aldınız için teşekkürler hoş sohbetlerimiz olur inşallah
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 28 Ocak 2008 #14 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı 4'ledik 😀 Hadi devamı da gelir inşallah.
B Bez Bebek Forum Okuru 28 Ocak 2008 #15 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hanımlar ben cıkıyorum eşim geldi yemek yicez daha sonra görüşürüz işallah hoşcakalın
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hanımlar ben cıkıyorum eşim geldi yemek yicez daha sonra görüşürüz işallah hoşcakalın
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #16 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Günaydın kızlar, bugün nasılsınız bakalım?
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 29 Ocak 2008 #17 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Ne olsun benden de tatlım, dünkü rahatsızlığımı atlattım sayılır. Şu an daha iyiyim. Sabah kalktım etrafı falan toparladım, eşim geldi öğle yemeği derken ancak oturabildim bilgisayarın başına tekrar.
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Ne olsun benden de tatlım, dünkü rahatsızlığımı atlattım sayılır. Şu an daha iyiyim. Sabah kalktım etrafı falan toparladım, eşim geldi öğle yemeği derken ancak oturabildim bilgisayarın başına tekrar.
W white pearl Forum Okuru 30 Ocak 2008 #18 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı bir asker eşi olarak aranıza dalıverem dedim canoşlar...nasılsınız?gelmem biraz olaylı oldu ama işte geldim burdayım...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı bir asker eşi olarak aranıza dalıverem dedim canoşlar...nasılsınız?gelmem biraz olaylı oldu ama işte geldim burdayım...
W white pearl Forum Okuru 30 Ocak 2008 #19 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hoş geldin canım...çoğalıyoruz ne güzell..kaldığımız yerden tam gaz devam... Genişletmek için tıkla ... ne güzel ya hep beraberiz...allah bozmasın canım...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hoş geldin canım...çoğalıyoruz ne güzell..kaldığımız yerden tam gaz devam... Genişletmek için tıkla ... ne güzel ya hep beraberiz...allah bozmasın canım...
B BEDİİ Forum Okuru 30 Ocak 2008 #20 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hanimlar GÜnaydin Bende Geldİm Artik Burdayim Nİhayet Asker EŞİ Olarak Nasilsiniz? Son düzenleme: 25 Kasım 2010
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hanimlar GÜnaydin Bende Geldİm Artik Burdayim Nİhayet Asker EŞİ Olarak Nasilsiniz?