B BEDİİ Forum Okuru 5 Şubat 2008 #281 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ee hanımlar kimseler yokmu cevaplarmı geç geliyo yoksa
B Bez Bebek Forum Okuru 5 Şubat 2008 #282 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı İyİ AkŞamlar Whİte Canim HoŞgeldİn Canim Nasilsin
B BEDİİ Forum Okuru 5 Şubat 2008 #283 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hoşgeldin whıtem nasılsın canım oğlun napıyo ???
B BEDİİ Forum Okuru 5 Şubat 2008 #284 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzz
D deniz_ülke Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #285 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BEDİİ' Alıntı: yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk canım...beni çıkartamadıysan çok üzülürüm ama
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BEDİİ' Alıntı: yeni katılan arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzzz Genişletmek için tıkla ... hoş bulduk canım...beni çıkartamadıysan çok üzülürüm ama
B BEDİİ Forum Okuru 5 Şubat 2008 #286 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı çıkaramadım canım ama olsun önemli değil sonuçta bizdensin 🙂))
D deniz_ülke Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #287 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı canlarım ben kaçtım ama sizleri bulduğuma çok sevindim tekrardan... hepinizi bol öptüm sevgiler
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı canlarım ben kaçtım ama sizleri bulduğuma çok sevindim tekrardan... hepinizi bol öptüm sevgiler
D deniz_ülke Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #288 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BEDİİ' Alıntı: çıkaramadım canım ama olsun önemli değil sonuçta bizdensin 🙂)) Genişletmek için tıkla ... bediicim eşim bahriyeli izmirde görev yapıyor ben de öğrenciyim...bu yaz düğünümğz olacak ve ben memleketim izmire gelin gideceğim desem çıkartırmısın beni. ha buarada adım deniz benim.🙂))
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BEDİİ' Alıntı: çıkaramadım canım ama olsun önemli değil sonuçta bizdensin 🙂)) Genişletmek için tıkla ... bediicim eşim bahriyeli izmirde görev yapıyor ben de öğrenciyim...bu yaz düğünümğz olacak ve ben memleketim izmire gelin gideceğim desem çıkartırmısın beni. ha buarada adım deniz benim.🙂))
B BEDİİ Forum Okuru 5 Şubat 2008 #289 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hanımlar eşim geldi ben kaçar byeeeeeeeeeee
B Bez Bebek Forum Okuru 5 Şubat 2008 #290 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bende Cikiyorum Kizlar EŞİm Geldİ ÖptÜm Sİzlerİ Byy