peruri Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #261 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı tşkler arkadaşlar bu sıcak karşılama için. aranızda olmak gerçekten çok güzel...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı tşkler arkadaşlar bu sıcak karşılama için. aranızda olmak gerçekten çok güzel...
V vaveyla Forum Okuru 5 Şubat 2008 #262 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı peruri' Alıntı: tşkler arkadaşlar bu sıcak karşılama için. aranızda olmak gerçekten çok güzel... Genişletmek için tıkla ... her zaman bekleriz canım
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı peruri' Alıntı: tşkler arkadaşlar bu sıcak karşılama için. aranızda olmak gerçekten çok güzel... Genişletmek için tıkla ... her zaman bekleriz canım
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #263 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Ben Peruri'yi görmemişim, sen de hoşgeldin aramıza canım.
peruri Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #265 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı hoşbuldum tşk ederim. emin olun her zaman gelicem🙂
D deniz_ülke Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #266 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı peruri ile ben de tanışmıyorum...merhaba canım diyarbakırda görev yapıyorsunuz sanırım...biz de izmirdeyiz
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı peruri ile ben de tanışmıyorum...merhaba canım diyarbakırda görev yapıyorsunuz sanırım...biz de izmirdeyiz
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #267 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Benim forumda işlerim var biraz, yine gelirim yanınıza kızlar. İyi muhabbetler, birşeye ihtiyacınız falan olursa ben buralardayım 🙂 Öptüm herkesi...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Benim forumda işlerim var biraz, yine gelirim yanınıza kızlar. İyi muhabbetler, birşeye ihtiyacınız falan olursa ben buralardayım 🙂 Öptüm herkesi...
V vaveyla Forum Okuru 5 Şubat 2008 #268 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı deniz_ülke' Alıntı: peruri ile ben de tanışmıyorum...merhaba canım diyarbakırda görev yapıyorsunuz sanırım...biz de izmirdeyiz Genişletmek için tıkla ... denizim karıştırdın.azra lar diyarbakırda görev yapıyor.peruri yeni geldi aramıza senin gibi.
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı deniz_ülke' Alıntı: peruri ile ben de tanışmıyorum...merhaba canım diyarbakırda görev yapıyorsunuz sanırım...biz de izmirdeyiz Genişletmek için tıkla ... denizim karıştırdın.azra lar diyarbakırda görev yapıyor.peruri yeni geldi aramıza senin gibi.
peruri Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #269 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı merhaba deniz.yanlış anlaşılma oldu sanırım diyarbakırda değiliz. eşim hakkaride görev yapıyor.ben ankaradayım...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı merhaba deniz.yanlış anlaşılma oldu sanırım diyarbakırda değiliz. eşim hakkaride görev yapıyor.ben ankaradayım...
AZRA Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #270 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bez Bebek' Alıntı: AZRA' Alıntı: hoşgeldinz bu arada da arkadaşlar bnde bugün diyarbakırda memleketime gidiyoruum hmde 1 ay ayy çook sewnçliyim sizlerle bunu paylaşmak istedim[/quo BİZLERİ UNUTMA HAYIRLI YOLCULUKLAR Genişletmek için tıkla ... hiç unuturmuyum orda da pc var yiner sizlerleyim anlıcan Genişletmek için tıkla ...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Bez Bebek' Alıntı: AZRA' Alıntı: hoşgeldinz bu arada da arkadaşlar bnde bugün diyarbakırda memleketime gidiyoruum hmde 1 ay ayy çook sewnçliyim sizlerle bunu paylaşmak istedim[/quo BİZLERİ UNUTMA HAYIRLI YOLCULUKLAR Genişletmek için tıkla ... hiç unuturmuyum orda da pc var yiner sizlerleyim anlıcan Genişletmek için tıkla ...