B BEDİİ Forum Okuru 5 Şubat 2008 #241 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı white pearl' Alıntı: hep seni düşünüp hayallerinle yaşadım bediii:fati: Genişletmek için tıkla ... ayy canım sağol ende sizi çok seviyorum valla gülüm sağol ben şimdi yedim çukulatamı yemezsem olmaz kriz geliyo.))):dp47:
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı white pearl' Alıntı: hep seni düşünüp hayallerinle yaşadım bediii:fati: Genişletmek için tıkla ... ayy canım sağol ende sizi çok seviyorum valla gülüm sağol ben şimdi yedim çukulatamı yemezsem olmaz kriz geliyo.))):dp47:
B BEDİİ Forum Okuru 5 Şubat 2008 #242 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı ayy ne güzel sözler yazmışsınzı şımarıcam haaaaa :yo::yo:
D deniz_ülke Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #243 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı 😛arty:kızlar ben geldim ve bilin bakalım ben kimim🙂
V vaveyla Forum Okuru 5 Şubat 2008 #244 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı deniz_ülke' Alıntı: 😛arty:kızlar ben geldim ve bilin bakalım ben kimim🙂 Genişletmek için tıkla ... ay bi yerden gözüm ısırıyo seni ama.hoşfgeldin denizcimmmmm:d060:
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı deniz_ülke' Alıntı: 😛arty:kızlar ben geldim ve bilin bakalım ben kimim🙂 Genişletmek için tıkla ... ay bi yerden gözüm ısırıyo seni ama.hoşfgeldin denizcimmmmm:d060:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #245 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı Vaveyla geleceğini söylemişti, aramıza hoşgeldin canım.
B Bez Bebek Forum Okuru 5 Şubat 2008 #246 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı denizim canım senmisin tatlım benim evet aramıza denizci geldi sonunda
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı denizim canım senmisin tatlım benim evet aramıza denizci geldi sonunda
V vaveyla Forum Okuru 5 Şubat 2008 #247 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Vaveyla geleceğini söylemişti, aramıza hoşgeldin canım. Genişletmek için tıkla ... sanada tşk ederim bilgecim
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı BilgeGökçen' Alıntı: Vaveyla geleceğini söylemişti, aramıza hoşgeldin canım. Genişletmek için tıkla ... sanada tşk ederim bilgecim
B Bez Bebek Forum Okuru 5 Şubat 2008 #248 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı nasılsın canım görüşemiyoduk uzun zamandır nasılsın buraya geldine cok sevindik valla
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı nasılsın canım görüşemiyoduk uzun zamandır nasılsın buraya geldine cok sevindik valla
peruri Yeni Üye Üye 5 Şubat 2008 #249 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı bende bi asker eşiyim. böyle bir paylaşım bölümü açmak çok hoşuma gitti. emeğinize sağlık...
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı bende bi asker eşiyim. böyle bir paylaşım bölümü açmak çok hoşuma gitti. emeğinize sağlık...
V vaveyla Forum Okuru 5 Şubat 2008 #250 Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı peruri' Alıntı: bende bi asker eşiyim. böyle bir paylaşım bölümü açmak çok hoşuma gitti. emeğinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... sende hoşgeldin canım.
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı peruri' Alıntı: bende bi asker eşiyim. böyle bir paylaşım bölümü açmak çok hoşuma gitti. emeğinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... sende hoşgeldin canım.