Asker Eşleri Paylaşım Alanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ce: Asker Eşleri Paylaşım Alanı

günaydın arkadaşlar nasılsınız dün ugrama fırsaım olmadı yorgunluktan ölüyorum oglum küçük olmasa akşama kadar uyucam
sizle nasılsınız hanımlar

iyim bende ne olsun yorgunum biraz benimkide tv başında şu anda halada temizlik yapıcam süpürge yapıcam camaşır var yıkanacak birsürü
akşam eşimle dip bucak bi giriştik eve gece bitti oturma odası yaptım cocukla olunca oturma odası şart salonada yeni koltuk aldım herşeyi düzene koyarken bide evi temizlidik ama hertarafımız agrıyo yarında oglumun dogum günü dah ona hazırlık yapıcam

benim bugün caok calışmam lazım kızlar coooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

vaveylam burda gözüküyosun canım gülücüm sende burdamısın kızlar bakın ögeln bulamazsınız beni ha ona göre

canımm ..güle güle otur koltuklarında..iyi olmuş çocukluyuz salonda oturulmaz.en azından misafirin geldiğinde salonun temiz olur hemen acarsın..aslında hiç sevmem kapısı kapana salonları ama ne yapalım çocukluyuz işte.

haklısın canım sana katılıyorum aslında sadece ben salon takımım vardı orda oturuyodum hep eşyamda azdı ama şimdi otur ma odaı yapmak mecburiyetinde kaldım salon koltuklarımı batırdı sagolsun olum bende salondakileri alıp oturma odasına koydum salonada yeni aldım artık tayin zamanında oturma odasındaki koltukları azaltırım heralde sadece😀ancing_furious::blabla:

vaveylam günaydınnnnnnnn canım meşkulmüsün ses vermedin hiç nasılsın

HoŞbulduk Nİhayet Benİ GÖrdÜnÜz Ki BendE HİÇ Selam Vermİyceksİnİz Sandim Nasilsin

Geri