Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim nişanlım Amasya da , 1 hafta oldu askere gideli. Alışmak çok zor , usta birliğini Erzincan da yapcak. Çok korkuyorum, şimdiden çok özledim 🙁 Zaman çabucak geçsin istiyorum.. Allah bütün askerlere kazasız belasız sağsalim gidip gelmelerini nasip etsin inşallah....
benim nişanlımda hakkari çukurcada yapıyor 6ayı kaldı ama çok özledim gayet rahat konuşuyoruz bi sıkıntı yok fakat arada şebekeler gidio 2 3 gün konuşamıyoruz ozamn kafayı yicek gibi oluyorum onun dışında btungun msjlasıyorz akşamlarıda arıyorum.. haziranda 15 günlük izin kullanıcak, haziran gelmek bilmiyor🙂) tek tesellim telefon oluyor. allahtan suanda hiçbir gorevi yok sabh akşam yatıyor bole oluncada konuşmamız çok daha rahatlastı. tek yaptıgı spor 🙂) allah tüm askerlerimizi korusun ve sevdiklerine kawuştrsun.asker beklemek çok zor bişi allah hepimizin yardımcısı olsun..
(ÇANAKKALE (merkez)