Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 21 Mart 2011 #12 Yazik cok yazik demek hepsini kendi basina yedin -.- öyle olsun küsdüm küsdüm insan banada getirir yaa :/ Benimde canim cekdi ne yapacaksin simdii??😀 saka bi yana gercekden süper görünküyorr bizlerde deneriz Emegine saglik😉
Yazik cok yazik demek hepsini kendi basina yedin -.- öyle olsun küsdüm küsdüm insan banada getirir yaa :/ Benimde canim cekdi ne yapacaksin simdii??😀 saka bi yana gercekden süper görünküyorr bizlerde deneriz Emegine saglik😉
ASİMELEK Daimi Üye Üye 23 Mart 2011 #13 teşekkür ederimm canımm ama yokk kıs kocişimle yedikk anaaa mekan sanal olmasa yapar getirirdimm valla ama deneyinn yani güzel oluyo
teşekkür ederimm canımm ama yokk kıs kocişimle yedikk anaaa mekan sanal olmasa yapar getirirdimm valla ama deneyinn yani güzel oluyo
miss angel Yeni Üye Üye 23 Mart 2011 #14 bende çok severim cnm bu keki🙂 emeğne ellerne sağlık nefs görnyo...
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 23 Mart 2011 #15 ASİMELEK' Alıntı: teşekkür ederimm canımm ama yokk kıs kocişimle yedikk anaaa mekan sanal olmasa yapar getirirdimm valla ama deneyinn yani güzel oluyo Genişletmek için tıkla ... Haha bide kocisimle yedik diyorrr ya gözüm kaldii söyleyim sanaa 😀 haha saka saka 😀 afiyet bal seker olsun. 🙂
ASİMELEK' Alıntı: teşekkür ederimm canımm ama yokk kıs kocişimle yedikk anaaa mekan sanal olmasa yapar getirirdimm valla ama deneyinn yani güzel oluyo Genişletmek için tıkla ... Haha bide kocisimle yedik diyorrr ya gözüm kaldii söyleyim sanaa 😀 haha saka saka 😀 afiyet bal seker olsun. 🙂