Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hemen teslim olmuşsun sende baskılara direniş için burdayız biz ben yenilmedim direnişteyim yerime anacum yapıo hepsi çok güzel anneme gösterim akşamda örneklerini çıkarır bayılır böle
hemen teslim olmuşsun sende baskılara direniş için burdayız biz ben yenilmedim direnişteyim yerime anacum yapıo hepsi çok güzel anneme gösterim akşamda örneklerini çıkarır bayılır böle
valla pek dayanamadım bizim oralarda çok önem verirler böle çula çabuta bir kızın mutlaka bir oda dolusu çehizi olmak zorundadır sen beni anacığınla tanıştır balımm ben ona örnek veririmm anamızaaa hürmetler selamlarrrrrrrr
Ne kadar yetenekliymişsin, hayran kaldım sana anamın kızı 🙂 El işi bence, bir sanattır ve büyük yetenek ister helal olsun be sana 🙂 Kimin anasının kızı bu beee tabiki benim Bölüşecez demi onları
O marifetli ellerine sağlık olsun canım gözü kara belalım
Ne kadar yetenekliymişsin, hayran kaldım sana anamın kızı 🙂 El işi bence, bir sanattır ve büyük yetenek ister helal olsun be sana 🙂 Kimin anasının kızı bu beee tabiki benim Bölüşecez demi onları
O marifetli ellerine sağlık olsun canım gözü kara belalım
öhööööööömmmmmmm öhömmm canımm benimmm anamınn kızı ben gelin oldum şimdik sana çalışcaz artıkınn senin çehizini hazırlayacazz bölüşmek ne demekkk gıı sandığımı veririmm sana ben