Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Selvi inslh olur cnm allah hrpimizin gonlune göre versin cnm diger sayfada ablamın cocugu yok drmissin ya suan oldumu dedim

Progesteron 2.41 cikti kan tahlili sonucu yani ben bisi anlamadim gel kan tahlili yapalimdediler hastaneden sonuc hcg saniyordum progesteron mus bir anlam veremedim lutfen bana bu konusa yardim edin kafayi yicem

kıslarrr bugün aşılamamın 9 uncu günü ve 2 gündür bende çokkk halsizlik var devamlı uyku içindeyim gözlerimin altı morarmış gibi nenden ben böyleyimmmm bende sancı felan yok sadece hafif bel agrısııııııııııııı

Celik o ablamin hic cocugu olmadi onun sorunu cok baska bu saatten sonra da tup bebek falan cok dusuk ihtimal demis doktor yaslarin dolayi... melegim belki hamilelik belirtisidir ins. Bari iyi haber alalimda biraz moralimiz duzelsin

Biktim hastaneden felan mucadele vermekten yoruldum canimin yanmasi neysede kalp acisini napicam artik bitsin bu izdirap herkez teselliveriyor evde ama icim ayri konusuyor dusim ayri konusuyor aglamamak icin kendimi zor tutuyorum

Geri