Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?
Slm yine ben geldim bugun kan tahlili yaptim sonuc 2.41 cikti bu konuda bilgisi olan bana bilgi verebilirmi asilamanin 16 gunun deyim hamilelik belirtisi varmidir acaba
Progesteron 2.41 cikti kan tahlili sonucu yani ben bisi anlamadim gel kan tahlili yapalimdediler hastaneden sonuc hcg saniyordum progesteron mus bir anlam veremedim lutfen bana bu konusa yardim edin kafayi yicem
kıslarrr bugün aşılamamın 9 uncu günü ve 2 gündür bende çokkk halsizlik var devamlı uyku içindeyim gözlerimin altı morarmış gibi nenden ben böyleyimmmm bende sancı felan yok sadece hafif bel agrısııııııııııııı
Celik o ablamin hic cocugu olmadi onun sorunu cok baska bu saatten sonra da tup bebek falan cok dusuk ihtimal demis doktor yaslarin dolayi... melegim belki hamilelik belirtisidir ins. Bari iyi haber alalimda biraz moralimiz duzelsin
Celik o ablamin hic cocugu olmadi onun sorunu cok baska bu saatten sonra da tup bebek falan cok dusuk ihtimal demis doktor yaslarin dolayi... melegim belki hamilelik belirtisidir ins. Bari iyi haber alalimda biraz moralimiz duzelsin