Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Anladm canm hakkinizda hayirlisi... ama ikiz olsa daha iyi degil mi zatn ne sakincasi war sahsen ben ikiz olmasini isterdim gerci 1 tutmuyor 2 nasil tutsun bende o ayri mesele 🙁
Ah hayirlisiyla insaallah nasip olsun da, bir iki hiç farketmez ama dedigin gibi iste bir tutmuyor iki olsa allah in mucize si derim yanii. Burda dr lar cok rahat davraniyorlar. Ben menopoz à girmekten korkuyorum onlar bana sakin ol acele etme diyolar. Ki bide bende erken menopoz riski varmis ! Yanii dusun artik nasil acele etmiyim ki !

Canm senin yasin kac tam olarak bilmiyorm ama cocuk dogurmayan bayanlarin hepsinde erken menepoz riski wardir ablamin hic cocugu olmadi menepoz girmemek icin doktor kntrolunde olac kullandi... esimin teyzesi 22 yil cocugu olmadi ve tup bebegi defalarca denemesine ragmen sonunda oldu hemde ikiz allah hepimize nasip eder ins. Her ne kadar umutsuz olsamda baskalarinin umutsuzlugunu istemem...

Otuzuc olucam Yakinda. Sagol soylediklerin için, umut oluyo boyle okudukca. Allah dan umut kesilmez. Insaallah hepimiz kucagimiza bebegimizi aliriz

Kiz Allah seni napmasn daha gencsin bende 38 40 yasinda sandim
Oyle diyosun ama bak yurdisindayim ve burda tup bebek merkezine yonlendirdi dr um, bir yil oldu merkeze gidip geldigim, ve Simdiye kadar sadece bir defa asilama yaptilar... Demem oki burda hersey cokkkkkkk uzun suruyo, tup bebek yapalim diyorum, dort defa asilama deniycez diyolar. Devlet parayi karsiladigi için mecbur prosedure uyuyoruz.

Elfidamsanem icin rahat olsn Allahin izni ile olacak 1 2 sene beklesen bile yasin genc cok sukur... celik daha belli degil canm haftaya belli olacak ama pekte umutlu degilim sancilar birakmiyor beni