Aşılamadan sonraki süreçte gebelik belirtileri ve seyri nasıl olmakta ?

Canim femare yumurtlama olmasi icin onuda kullandim menogan da kullandi yaklasik 10 tane duphoston u niye verdi bende anlamadm burda progestan yerine mi kullaniliyor hic bir fikrim yok

Ewet bu sefer ki tedavide cok ilac aldim yumurtalar yavas gelisti doktora soyledim neden oyle onceki oyle degildi diye yavas gelismesi daha iyiymis hos bende anlamadim progestan neden verilmedi sana o gebelik olursa dusuk onleyici bildigim...

Ewet bu sefer ki tedavide cok ilac aldim yumurtalar yavas gelisti doktora soyledim neden oyle onceki oyle degildi diye yavas gelismesi daha iyiymis hos bende anlamadim progestan neden verilmedi sana o gebelik olursa dusuk onleyici bildigim...
Burda fransada ilk asilamam da üç tane ilaç verildi bana. Clomid yani turkcesi klomen adet in ikinci günü basladim gunluk bi tane olmak uzere bes gün kullandim. Sonra asilama dan bir gün once ovitrelle ignesini vurdurdum tamamen, asilama dan bir gün sonra da progestan aldim on gün boyunca günde bir tane olmak uzere, yatmadan once vajinadan aldim. O kadar. Bende yumurtlama sorunu yok. Her adet dongusunde bir veya iki tane yumurtluyorum. Dr à sordum neden az ilaç veriyosunuz diye, bundan fazla sini verirsek ikiz olur dedi

benim yumurtalarda her ay büyüyor ve çatlıyor eşimdede bi sorun yok gayet iyi degerleri ama haktan hayırlısı işte bizede aşılamayı önerdi 1 yıllık tedaviden sonra ve banada geliştirici hap ve igne verdi ve 3 yumurtam gelişmişti