Slm aleykum hanimlar, 61 sayfanin tamamen okudum ve cok yorgunum 🙂
Hepinizin durumunu tek tek ogrendim. Malesef hic olumlu sonuc alan olmamis bunun için çok üzgünum. Ama bazilari var, oncesinde gelmis yazmis ama asilama dan sonra cikan sonucu da yazmayan var, eee tabii o mutlulukla hatirliyacagi en son seydir gelip burda paylasmak. Anlaşilir bir durum.
Gelelim bana, ben 33 yasindayim ve iki yillik evliyim ve bir bucuk yildir bebek için ugrasiyoruz ama olmuyor iste. Ctesi sabahi asilama oldum, bir gece onceden çatlatma ignesi oldum, pazar aksami yani asilama dan sonra ertesi günü aksama progesteron à basladim. Gunluk bi hap olarak on gün kullancam. Dr 14 gün sonra kan testi yaptirirsin dedi. Asilama dan once, adetin ikinci günü klomen e başladim bes gün kullandim günde bir tane olmak uzere. Adetin onuncu günü ultrason oldum ve kan aldi dr. Oglen dr aradim ve dediki yarin gel asilama yapicaz. Yanii adetin 10.Cu günü çatlatma ignesi oldum, 11.Ci günü de asilama oldum.
Dr bes dakika yat sonra kalkip evinize donebilirsiniz dedi. Normal hayatina donebilirsiniz dedi hatta esinizle bu iki uç günü degerlendirmenizde hiç bir sakincasi yok dedi, sansinizi arttirabilir dedi. Bizde ayiptir belki soylemesi ama soru isareti olanlar için yaziyorum, bizde asilama nin ertesi günü calistik yine.
Gelelim semptomlara, iki gündür asiri kasik agrim var, soldan saga cizgi seklinde agriyor sanki biri bir bicakla orayi defalarca dogruyor gibi. Sürekli yatiyorum, dogru durust is yapmiyorum. Ama kalktigim anda sanki rahmim aşagiya baski yapiyo dusecekmis gibi. Kendimi sicak tutuyorum çünku sol bobregim agriyor, kasiklarimda ara ara biseyler hissediyorum sanki bisey bana batiyor. Cok yorgunum, gece duzgun uyuyamadim sürekli uyandim tv geldi. Simdi de acaip halsizim ve uykusuzum uyumak istiyorum.
Sura Cvp için çok Tesekkurler, ilaç hap seklinde, ama prospektusunde ya agizdan veya vajinadan diye yazinca tereddutte kaldim.