kar_tanesi Yeni Üye Üye 27 Kasım 2008 #11 Cevap: aşık atışma yarşı melekleri severim gözlerinden öperim sizlere cok tsk ederim yine beklerimm
*jellibon* Daimi Üye Üye 29 Aralık 2008 #12 Cevap: aşık atışma yarşı beklerim beklerim dersin nede rep verirsin daha çok beklersin sana kolay gelsin :seker: (uydumu bilmiyorum)
Cevap: aşık atışma yarşı beklerim beklerim dersin nede rep verirsin daha çok beklersin sana kolay gelsin :seker: (uydumu bilmiyorum)
kar_tanesi Yeni Üye Üye 29 Aralık 2008 #13 Cevap: aşık atışma yarşı rep iste yeterki versin sana kar_tanesi güle güle kullan az da olsa repini ?????? uydu herall
Cevap: aşık atışma yarşı rep iste yeterki versin sana kar_tanesi güle güle kullan az da olsa repini ?????? uydu herall
MEÇHUL Daimi Üye Üye 31 Aralık 2008 #14 Cevap: aşık atışma yarşı rep rep dedin başımın etini yedin alsana rep annen yapsın sana krepp
kar_tanesi Yeni Üye Üye 1 Ocak 2009 #15 Cevap: aşık atışma yarşı ben krep isterim ama mehul yapsın derim sen yapmazsan küserim mektubunu keserim
Cevap: aşık atışma yarşı ben krep isterim ama mehul yapsın derim sen yapmazsan küserim mektubunu keserim
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #16 Cevap: aşık atışma yarşı KAR YAĞAR TANE TANE İÇELERİNDEN BIRI BIRTANE AH O GELINIM OLSA TAKSAM 10 BURMA VALLA IYI SALLADIM
Cevap: aşık atışma yarşı KAR YAĞAR TANE TANE İÇELERİNDEN BIRI BIRTANE AH O GELINIM OLSA TAKSAM 10 BURMA VALLA IYI SALLADIM
*jellibon* Daimi Üye Üye 7 Ocak 2009 #17 Cevap: aşık atışma yarşı 10 burma dedin gönlümün içine girdin dur ben gelinin olayım 10 burmayı göreyim
Cevap: aşık atışma yarşı 10 burma dedin gönlümün içine girdin dur ben gelinin olayım 10 burmayı göreyim
kar_tanesi Yeni Üye Üye 26 Temmuz 2009 #18 10 burmayı ben isterim Nuronun gelini olayım derim Alacaksan bir de ev Seve seve gelininim 😀
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 4 Ağustos 2009 #19 bende olurum Seve seve gelinin evde istemem yemin ederim ama ceyrek altinimi isterim oda yoksa, ben bu isten vazgecerim
bende olurum Seve seve gelinin evde istemem yemin ederim ama ceyrek altinimi isterim oda yoksa, ben bu isten vazgecerim
HaYaL Daimi Üye Üye 6 Ağustos 2009 #20 Evde mi kaldın öslemim Olsun ben seni severim Bir oğlum olur belki de Seni gelinim ederim 😀 Uysa da uymasa da
Evde mi kaldın öslemim Olsun ben seni severim Bir oğlum olur belki de Seni gelinim ederim 😀 Uysa da uymasa da