dionisya Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #1 arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın :( kızlar işten evden sevgilimden hayattan herseyden sıkıldım durmadan sebepsiz aglıyorum.. sinir küpüyüm hersey gozume batıyo morale ihtiyacım var...
kızlar işten evden sevgilimden hayattan herseyden sıkıldım durmadan sebepsiz aglıyorum.. sinir küpüyüm hersey gozume batıyo morale ihtiyacım var...
@şK_MeLeĞ!. Yeni Üye Üye 6 Kasım 2008 #2 Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 canım benım hç bırşey için üzülüp aglamaya degmez..canım benım bunlar senın için..umarım bırazda olsa keyfını yerıne getırır..üzülme melegımmm...bız herzaman burdayız..tamammıı.....
Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 canım benım hç bırşey için üzülüp aglamaya degmez..canım benım bunlar senın için..umarım bırazda olsa keyfını yerıne getırır..üzülme melegımmm...bız herzaman burdayız..tamammıı.....
dionisya Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #4 Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 aşk meleği teşekkür ederim 🙂
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Kasım 2008 #5 Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 canım benim akfana şapka ve tokadan başka şey takmaaaa sen bir tanesin kuşummmmm
Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 canım benim akfana şapka ve tokadan başka şey takmaaaa sen bir tanesin kuşummmmm
dionisya Yeni Üye Üye 7 Kasım 2008 #6 Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 he bitaneyim ben di mi 😛 😀 sımardım iice oh
*jellibon* Daimi Üye Üye 10 Kasım 2008 #7 Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 sen bi tanesin sen herşeyin üstünden gelirsin senden değerlisi yok bu hayatta
Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 sen bi tanesin sen herşeyin üstünden gelirsin senden değerlisi yok bu hayatta
dionisya Yeni Üye Üye 11 Kasım 2008 #8 Cevap: arkadaşlar lütfen beni biraz yağlayın 🙁 jellibonum tesekkur ederim canımmm