merhabaa arkadaslarr bugun test yaptırdım kanda 2 gun gecıktım degerım 22.03 cıktı🙂 doktor gebelık gorunuyor ama daha cok kucuk 10 gun sonra tekrar gel dedı ve folık asıtt verdı...cokk cok mutluyumm ıns..degerlerımm yukselırr gun gectıkcee..duaa edınn bende ısteyen tum arkadaslarıma dua edıcemm yurektenn rabbım en kısa zamanda olmak ısteyen arkadaslarıma da nasıp etsın..benım gbı arkadaslarımıda hayırlıysla tamamına erdırsın bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın insallahhhh....
inşallah canım allahım gönlüne göre versin kucagına almayıda nasip etsin cocuk isteyen herkese böyle sevinçi yaşatsın allahım
hayırlısını diliyorm bendede aynısı olmuştu doktor bu sonuç boş deil demişti düşmüştü sonra değerim senn için iyisi olsn dilerm
canım benim gerçekten çok sevindim.bizede dua et olurmu..
inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın.hamileliğinide en güzel şekilde yaşarsın inşallah.
sizin ilkmi. ne zamandan beri düşünüyordunuz
cokk tesk edıyorum ay melek🙂 edıcemm allahım ısteeyen herkese nasıp etsın..guzel dıleklerın duan ıcın cok sagoll canım.evet ılk olcakk ıns..bu 4 .ayımızdı tatlım
bizde eylülden beri istiyoruz ama olmuyor.olursa eğer bizimde ilk olacak.ama bu ayda hayallerim suya düştü. ne bileyim böyle olunca sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo