Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün ben de kızımın olacağını öğrendim 🙂 inşallah sağlıkla kucaklarımıza gelirler.
Allaha çok şükür dr herşeyin iyi olduğunu söyledi, hayırlısı bakalım.
canım ben kısmetse isim olarak ece ya da ela koymayı düşünüyorum. kısa isim hoşuma gidiyor 🙂
ayyyyyyy annesine ilk tekme gelmiş ne güzellllllll 🙂 erkek bebekler kız bebeklerden daha önce hareket etmeye başlarmış. benim kızda daha tık yok 🙂 ama sağda solda sıkıştırıyor.
canım aynı korku bende de vardı, allaha şükür dün doktora gittim ultrasonda gördüm çok şükür iyi bakalım. eveeeettttt sıra bendeeeeeeeee 🙂
canım ben kısmetse isim olarak ece ya da ela koymayı düşünüyorum. kısa isim hoşuma gidiyor 🙂
ayyyyyyy annesine ilk tekme gelmiş ne güzellllllll 🙂 erkek bebekler kız bebeklerden daha önce hareket etmeye başlarmış. benim kızda daha tık yok 🙂 ama sağda solda sıkıştırıyor.
canım aynı korku bende de vardı, allaha şükür dün doktora gittim ultrasonda gördüm çok şükür iyi bakalım. eveeeettttt sıra bendeeeeeeeee 🙂
Bebek arabası ve oto koltuğu aldık, çok güzeller yaaa... allah inşallah hayırlısıyla kullanmayı nasip eder.
Bu arada annem de battaniyelerini, zıbınlarını ve bazı kıyafetlerini almış, yelekler örmüş ördürmüş. İnşallah ağız tadıyla hepsini giydiririm meleğime.
Çok heyecan verici yarabbimmmm, herkese nasip olsun inşallahhhh