Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canımmmmm sorma benim de öyle 🙂 amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah canım.
rabbim sırasıyla meleklerimizi sağlıkla kucağımıza versin inşallahhhhhh.
seni ne zamandır göremiyorum, umarım msn de karşılaşırız öptüm canım.
🙂 birilerinin doğumunun yaklaştığını görmek heyecanı daha da katlıyor. bana da selzeh iyice heyecan yaptırmıştı 🙂
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn canım, hepimizi inşallahhh
canımmmmm sorma benim de öyle 🙂 amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn inşallah canım. rabbim sırasıyla meleklerimizi sağlıkla kucağımıza versin inşallahhhhhh. seni ne zamandır göremiyorum, umarım msn de karşılaşırız öptüm canım.
selam kızlar bende pazartesi kızımı dünyaya getirdim 🙂 her şey çok güzel gidiyo ancak ayaklanabildim malum dikişler falan 🙂 bütün doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum , allah bebişlerinize uzun versin 🙂
selam kızlar bende pazartesi kızımı dünyaya getirdim 🙂 her şey çok güzel gidiyo ancak ayaklanabildim malum dikişler falan 🙂 bütün doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum , allah bebişlerinize uzun versin 🙂
Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙂
Bu arada doğum yaptığına göre hamiş melek rankını alıyorum darısı diğer bebiş isteyenlerin başına olsun🙂